@airavandrel mąka zgodnie z zasadą "najpierw dużo, potem więcej", 10g suchych drożdży, szczypta soli i cukru, 300ml letniej wody. Potem ściskać, gnieść i mamrotać w łapach aż będzie jak gumowa piłeczka. 2h pod ściereczka do wyrośnięcia, trochę miłości, żądzy i pożądania.
@skrzypsonek na ciasto jest u góry. Co do powierzchni - cokolwiek zechcesz, ale unikalbym rzeczy niejadalnych. Przecier pomidorowy, czosnek, zioła, sól, cukier i masz podkład. Na to reszta. 200stopni, około 20min.elo nara (✌゚∀゚)☞(。◕‿‿◕。)
#nocnazmiana #gotujzwykopem #pizza #mozegastromozenie
źródło: comment_Bz7nn6eZvmeIt1GkRMcbaaFUNhNdAPrk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Borowik_Pierwszy zimna perła czeka
źródło: comment_LsgWJsFSsoKKtllWbmavG7SB8rTMnP5l.jpg
Pobierzźródło: comment_ss7cNHTtNHWCEqMNBKxdPL0EZxLzuRR3.jpg
Pobierzźródło: comment_p4WfmbUuc4BcECOo12OM2OmX6yVpQO9x.jpg
Pobierz@Janedoeme: podaj adres na PW
Przecier pomidorowy, czosnek, zioła, sól, cukier i masz podkład. Na to reszta.
200stopni, około 20min.elo nara (✌ ゚ ∀ ゚)☞(。◕‿‿◕。)
passata?