Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
Właśnie się zaręczyłem!
W związku z tym mam do was ogromną prośbę. Moi kumple wszyscy siedzą na wypoku i chciał bym żeby właśnie na Mirko dowiedzieli się co się stało i że zapraszam ich na obiecane w----y (。◕‿‿◕。)
Dla was też mam prezent i robię małe #rozdajo. Z pośród plusujacych ten wpis zostanie wylosowana osoba której wyślę oryginalnego francuskiego champagna.
Wyślijcie to proszę w gorące.
Przy okazji robię #pokazmorde i #pokazrozowegopaska.
#zwiazki
Jeśli już to czytacie to d--a cicho bo rodzicom chcemy powiedzieć w tradycyjny sposób.
@ProMatek: Kto Cię uczył pisać, nieszczęsna kobieto...
#grammarnazi
@ProMatek: piliśmy chyba wtedy wiśniówkę Twojej roboty, przyjechaliśmy w parę osób - coś świta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
córek będziesz musiał pilnować
@ProMatek: lipiec ubiegłego roku, przyjechałem z paroma osobami, które były z miasta zaczynającego się na tą samą literę co miasto, w którym Ty mieszkasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora