Aktywne Wpisy

Zoyav +151
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz
LM317K +57
#napierala xD

![[VIDEO - 30s] Estoński Kierowca na szprycy, spieszy się do rodziny](https://wykop.pl/cdn/c3397993/364d9a32eb2aff2c4a5fa00d217c8c49f9f388efd0536a596146125d296c601b,q80.jpg)

Odpalam #grafana i chcę utworzyć sobie wykresy na podstawie danych z MS SQL. Połączenie gotowe.
O ile tabelki ładnie wychodzą, to nie wiem jak zrobić wykresy, bo wklejając zapytanie SQL dostaję komunikat: *Found no column named time*.
Ok, czyli powinna być kolumna o nazwie
TIMEale gdy tak nazwę kolumnę to nadal mam ten sam komunikat.No chyba że źle nazywam kolumnę...
Co robię nie tak?
Pewnie zaspamuję ale zawołam jeszcze #sql, #programowanie, #graphite, #kairos, #influx. Może coś poradzicie?
W Excelu całkiem fajnie to wygląda, ale chcę porobić dashboardy i udostępnić je ludziom.
źródło: comment_YWqVYqpxhgMihgNyk78yRtCtjqJbJtUk.jpg
Pobierz@czynmydobro: Nazwy nie są case-sensitive?
Chcę mieć po dwa słupki dla każdego - jak na screenie z excela.
Niestety mimo pobrania dwóch wartości i tak pokazuje mi jeden słupek dla jednego pracownika.
źródło: comment_jQ2vixIYPw9uOAWMNvutjsggzWEdXZwF.jpg
Pobierz