Wpis z mikrobloga

  • 2
@ActiZ na przyszłość polecam podkładać folię aluminiową jak pieczesz zapieksy, bo na samą myśl o czyszczeniu takiej blachy z zapieczonego sera dostałem drgawek
  • Odpowiedz
@lukmar: mam do tego przygotowaną szpachle, a jak pomysle o oddzielaniu rozdartej foli aluminiowej od zapieksów to aż mi gorąco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ActiZ: Są gusta i guściki. Ja osobiście szanuję Tortex, bowiem jego nadmierna intensywność nie przysłania smaku potrawy, jak ma to w zwyczaju robić ketchup Pudliszki, ba! Wręcz nadaje dodatkowego akompaniamentu walorów potrawie uzupełnionej propozycją Tortexu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MisiuMisiu: @WesolyKapelusznik: @5684379: @AppleDash: @xetrian: DO wszystkich hejteró tortexa. Testowałem chyba wszystkie keczupy na rynku, wszystko pokolei żeby znaleźć "mój smak". Niedawno właśnie kupiłem Tortexa i stwierdzam, że jest najlepszy. Zamykam temat. - Pudliszki wali goździkami, wlocławki koncentratem, kotliny są średnie.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz