Aktywne Wpisy

Megasuper +37
Początek końca książula. #ksiazulo

źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz
Seshu +492
Tadeusz Sznuk obchodzi dziś 82. urodziny 🎂🌹, znany i lubiany dziennikarz, prezenter radiowy i telewizyjny. Dużą popularność i sympatię telewidzów zdobył jako prowadzący teleturniej "Jeden z dziesięciu" niezmiennie od 1994r.
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio

źródło: 49787475283_n
Pobierz
Niestety, rynek matrymonialny w tym kraju to jest porazka. Dorosłe chłopy mieszkają z rodzicami i szukają "drugiej mamusi" - posprzątaj, ugotuj, upierz. Zero inicjatywy od siebie, żeby zabrać na wyjazd, tylko knajpa, kino, spacer... I gorzkie żale, że ich nie stac na mieszkanie, na samochód, że w pracy wyzysk itd. Zero komplementów, tylko gadka-szmatka jak na jakimś quizie, pytania jak na przesłuchaniu... Na zdjęciach fajni, przystojni a w rzeczywistości ogry zarośnięte z bebzunami, ubrane w losowe rzeczy z tanich sieciówek.
Chłopy, postanowiłam tu napisać bo nieraz tu wchodze pośmieszkowac a wiem że wykop to miejsce dla takich nieszczęśliwych misiów, które nie moga wziąć się w garść - zmieńcie pracę, weźcie kredyt, możecie przecież zawsze założyć firmę, jest tyle wsparcia dla młodych przedsiębiorców. I przede wszystkim -dbajcie o siebie, siłownia, basen, rower. Bez tego nie zawracajcie głowy kobietom i nie twórzcie sztucznych masek.
#zwiazki #zalesie #podrywajzwykopem
@nati289: nie wiem co dokładnie masz na myśli pod tym sformułowaniem ale to brzmi jak redflag wielkości ZSRR
PS
aaaa mamaboss.
No dzień dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nati289: rynek świń jest już tak rozwalony że na pierwszą randkę do dubaju trzeba jechać ( ಠ_ಠ)
Genialna porada xD. W tym poście jest więcej red flagów niż na defiladzie ZSRR
@nati289:
Musisz to napisać w opisie profilu, oszczędzisz wiele nerwów niektórym facetom.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: image_picker_F4CDEFF7-9FA7-491D-B2EB-5FD43512B2B3-395-000000292EACCD74
Pobierz@nati289: wiem że bait ale odpiszę, może do którejś coś dotrze.
Jak baba zaczyna układać chłopu życie i zaczyna nim sterować a on robi to jak ona mu zagra to znaczy że zaczęło się odliczanie do końca związku. Każdy powinien stawiać na pierwszym miejscu siebie
@nati289: Masz taką strategię jak 80% kobiet na portalach randkowych, które szukają jednorożca i nie mogą znaleźć ¯\(ツ)/¯
Już pal sześć czy mieszkają z rodzicami - w obecnej sytuacji ekonomicznej to normalka, większość singli
Komentarz usunięty przez autora
Czyli jesteś skrajnie nieporadna i do tego na pierwszym miejscu trzymasz urodę mężczyzny.
Niby jakim cudem, masz odnieść sukces, jeśli nie widziesz swoich błędów?
@woskrosenie: bzdura. jeśli każdy będzie stawiał siebie na 1 miejscu, to nie będzie wtedy miejsca na związek. dlatego na 1 miejscu w związku powinien być, heh, związek, a na drugim dopiero własne ja.
ten sam problem ze zrozumieniem ma zreszta wiele obecnych kobiet, przez co tak wiele z nich nie nadaje się do związku.
@nati289:
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-06-07_134436_imgflip.com
Pobierz@Ciasteczkowe-tiramisu: takich sobie wybieracie xd to wasza wina
Dosłownie na tym polega dorosłość, że bierze się odpowiedzialność za swoje wybory. Więc proponuję dorosnąć.