Wpis z mikrobloga

bardzo mi sie podoba twoj wielki optymizm, zyciowy pozytyw i radosny usmiech w sercu i na twarzy:). chcialbym cie zapytac co wiesz o pracy masazystow w emiratach (np.dubaju). mieszkam w irlandii ale chetnie zamienilbym deszcz na slonce:), i pare innych motywatprow:). bardzo cie prosze o wskazowki, sugestie jak i gdzie zaczac szukanie sobie miejsca jako masazysta za co z gory pieknie i serdecznie dziekuje:))). sciskam cieplo ciebie, meza i kochanego psa (ktorego
  • Odpowiedz
@dziangciubdorje: Hej, bardzo dziękuję za tak miłe słowa :)

Widzę, że jesteś prawdziwym specjalistą od masaży. W Dubaju w różnych SPA z tego co się orientuje (byłam 2-3 razy na masażu tutaj) pracują same kobiety. Masowała mnie Tajka, taka która ledwo mówiła po angielsku, ale zrobiła mi za to prawdziwy tajski masaż ugniatając kolanami, łokciami itp. Nie wiem jakie jest zapotrzebowanie na tego typu usługi, szczególnie jeśli jesteś mężczyzną. Pamiętaj,
  • Odpowiedz
@dziangciubdorje: spisalem sie jak osiol (napisalem ci esej dlugi niemal na dwie strony a4:), i nie wiem co sie stalo z ta trescia?!...nie zostala wyslana tobie, kliknalem klawisz zapisz, ale nie mam pojecia gdzie to teraz odszukac na tym calym wykopie (jestem jeszcze zielony:), i nie wiem jak sie tu sprawnie poruszac)
  • Odpowiedz