Wpis z mikrobloga

Tl;dr Początek o nocnej po co istnieje później o wykopie dzisiejszym dalej o przegrywach którzy smety gadają o przegrywstwie i na koniec dla nich takie pisanie pozytywne o
Nocna jest tylko po to żeby przed południem przegrywy i bezbeki które żyją wykopem nie wiem co jeść im daje i pic czy co maja ustawione 6h zobaczą hehe trzy plusy pulsuje i tak się kumuluje do tysiąca i jest GORĄCE 24h na wykopie. A prawda jest taka ze to są no nazwę to tak bo trzeb Pajace które boja się wyjść do społeczeństwa nawet i na głupie p--o ja nie wierze ze nie maja dawnych znajomych do których by napisali ze aa pisze do cb i do cb żeby na p--o wyjść w ekipie dawnej to odrazu pomyślą hehehe przegryw wyszedł z przegrywu p--o pije ciekawe kto wgl będzie i już pewne spotkanie weekendowe bierze od Hajs i kupujecie p--o i gadacie to może wode jak już tak siedzimy o przystawce i lecicie w balety i to jest To Żeby wyjść z przegrywu wystarczy wasza ulubiona myszka dodanie do grupy i klawiatura na której tak uwielbiacie wypisywać kto jest większym zje ...em na nowoczesnym ze tak to nazwę portalu nazwanym wykop (No ale ten patyk do turbiny to na adobe reader wlepione było Internetow nie znacie jak i parówek dobrych hehe ) Wykop jest wykopem czyli wolność internetu czarnego humoru i przyznam wartościowych źródeł informacji ;)jak się nie zgadzacie z tym to WON i nie za przeproszeniem Wypisywaniu oo jakie to życie okrutne dlaczego musi tak być ....Ja to mam tak a inni lepiej żałosne Patrząc na innych zamiast sobą kierować ku lepszemu nie ma czegoś takiego ale jak ? Ze niby ja ? Ja mam tak zrobić ?Przegrasz raz Przegrasz na całe życie Zule maja więcej honoru niż wy przynajmniej powiedzą wprost ze chcą na p--o a nie na chleb i to się ceni bo mówi jak jest #nocna #nocnazmiana #p------y #pasta #niewiemjaktootagowac #przegryw
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach