Aktywne Wpisy
Waleczny_Kalafior +503
Jak możesz nie pracować po godzinach pracy, nie masz w ogóle szacunku do pracy (xDDD), jeb.ne pokolenie myślące tylko o sobie, a nie o korzyściach dla firmy xDDD
Jednak ##!$%@? w dzisiejszych czasach dalej mocny.
#januszebiznesu #januszex
Jednak ##!$%@? w dzisiejszych czasach dalej mocny.
#januszebiznesu #januszex
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja już nie wiem. Tyle facetów ma fajne zgrabne, albo normalnej postury dziewczyny, ni to chude, ni to grube, które modnie się ubierają. Np. Buty. Nike air force, conversy czy vansy to podstwa, a Ty zawsze trafiasz na takie, które chodzą w jakiś podróbach za 50zl z ccc czy z croppa, albo innym syfie. Dobre ubrania z lepszej sieciówki? Po co, lepiej plastikowe gówno z teemu czy sheina za
Ja już nie wiem. Tyle facetów ma fajne zgrabne, albo normalnej postury dziewczyny, ni to chude, ni to grube, które modnie się ubierają. Np. Buty. Nike air force, conversy czy vansy to podstwa, a Ty zawsze trafiasz na takie, które chodzą w jakiś podróbach za 50zl z ccc czy z croppa, albo innym syfie. Dobre ubrania z lepszej sieciówki? Po co, lepiej plastikowe gówno z teemu czy sheina za
Takiego pokazu #logikarozowychpaskow to dawno nie miałem, nawet nie wiem jak zacząć to opisywać.
Jestem sobie na czilku na mini imprezce u ziomka, takie typowe lan party, że wbijamy z komputerami i sobie ciśniemy w gierki. Lasek raczej nie ma, jak ktoś przyjdzie ze swoją to jest max. Mówiłem jej, że może wpadać ze mną to nie. Impreza zaplanowana od miesiąca, mówiłem nie raz że idę i że jak coś to niech wpada. Teraz sobie wbijam do ziomka, rozstawiamy wszystko i nagle 'hehe co tam porabiasz bo jestem wolna jak coś ;- )' no to mówię normalnie od buta że no jestem u ziomka mówiłem Ci od miesiąca XDD i się zaczęło. Ja #!$%@?, jaka wojna się rozpętała. HUR DUR NICZEGO ZE MNĄ NIE UZGADNIASZ, TO POWINNA BYĆ WSPÓLNA DECYZJA. To co, ja nie mogę z kolegami wyjść?? NAWET CHCIAŁEM JĄ ZABRAĆ TO NIE CHCIAŁA CHALO. Teraz mi spiny jakieś robi że mieliśmy jechać po weekendzie gdzieśtam, jakbym nie pamiętał xDD Co ma do tego wyjście w piątek wieczór to ja nie wiem XD Gurwa jak ona sobie z koleżankami gdzieś chce wyjść to nie spinam jakoś. Ehh no i humor na fajny wieczór zdupiony
#zwiazki
pograć w gierki z kumplami xD