Aktywne Wpisy
Ritowel11 +24
#slubodpierwszegowejrzenia kurcze przydałyby się więcej kłótni z domu nagranych, panie montażysto wrzućcie coś.
Piotrek7231 +80
#mecz Za taką grę aktorską Vini złotej piłki nie dostanie ale do nagrody Telekamer można go nominować.
Takiego pokazu #logikarozowychpaskow to dawno nie miałem, nawet nie wiem jak zacząć to opisywać.
Jestem sobie na czilku na mini imprezce u ziomka, takie typowe lan party, że wbijamy z komputerami i sobie ciśniemy w gierki. Lasek raczej nie ma, jak ktoś przyjdzie ze swoją to jest max. Mówiłem jej, że może wpadać ze mną to nie. Impreza zaplanowana od miesiąca, mówiłem nie raz że idę i że jak coś to niech wpada. Teraz sobie wbijam do ziomka, rozstawiamy wszystko i nagle 'hehe co tam porabiasz bo jestem wolna jak coś ;- )' no to mówię normalnie od buta że no jestem u ziomka mówiłem Ci od miesiąca XDD i się zaczęło. Ja p------e, jaka wojna się rozpętała. HUR DUR NICZEGO ZE MNĄ NIE UZGADNIASZ, TO POWINNA BYĆ WSPÓLNA DECYZJA. To co, ja nie mogę z kolegami wyjść?? NAWET CHCIAŁEM JĄ ZABRAĆ TO NIE CHCIAŁA CHALO. Teraz mi spiny jakieś robi że mieliśmy jechać po weekendzie gdzieśtam, jakbym nie pamiętał xDD Co ma do tego wyjście w piątek wieczór to ja nie wiem XD Gurwa jak ona sobie z koleżankami gdzieś chce wyjść to nie spinam jakoś. Ehh no i humor na fajny wieczór zdupiony
#zwiazki
@VoMax: S--------j Cumplu jak najdalej. Jak na etapie chłopak-dziewczyna "musisz uzgadniać" wyjście do cumpla, to powiem Ci, że lepiej to już było.
Pakuj mandziur.
Ciekawe czy wysyła głosowe, bo się jej nie chce pisać, czy żebyś screenów nie zrobił co napisała?
gdzie ta logikarozowych?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze większy problem z odsłuchiwaniem. Wystarczy sciszyc media i przyłożyć do ucha jak przy rozmowie. A najlepiej kupić sobie słuchawkę bluciuciu.
@VoMax: Namów ją do korzystania z Telegramu. Masz tam wygodny przycisk do przyspieszania nagrania. I o niebo lepszy kodek i zarządzanie powiadomienia
Widzimy się w WLANie #pdk