@BotRekrutacyjny: Można, ale nie powinno się. ( ͡°͜ʖ͡°) Może nie wszystko z w/w połączonych ze sobą zrobi sieczkę, ale to stąpanie po ścieżce rowerowej. Niech się jakiś alchemik wypowie. xD
@BotRekrutacyjny: Też się ostatnio nad tym zastanawiałem i postanowiłem przetestować to na własnej skórze ( ͡º͜ʖ͡º) Wypiłem 3 piwa i czułem się mocno pijany (a głowę mam raczej mocną) a na drugi dzień miałem najgorszego kaca w życiu, ogólnie nie polecam ( ͡°ʖ̯͡°)
@BotRekrutacyjny: nie, nie ma różnych sytuacji. Dokonujesz wyboru, albo jedno albo drugie. Nie dosć że narko #!$%@?ą w neuroprzekaźnikach, to katowanie się ssri i combo z nimi robi jeszcze więcej szkody niż pożytku.
Ćpanie nie jest ucieczką od depresji, samym ćpańskiem można się depresji i chorób psychicznych nabawić, a jeżeli już coś nimi się dusi to już totalny dramat.
Grzecznie bierze się tabletki które przepisał lekarz i nawet nie nadużywasz kofeiny.
@BotRekrutacyjny: hej ja biorę citalopram i co tydzień/dwa alkohol plus jakies stymulanty wjeżdżają - czuję się bardzo dobrze, ale ja biorę małą dawkę 20 mg SSRI i mam zdjagnozowany epizod depresyjny, a nie ciężką depresję. Nie wiem jak byłoby w twoim przypadku. 2 lata temu brałem sertralinę i jednorazowo w połączeniu ze stymulantami mało nie wpędziła mnie do grobu - więc lepiej uważaj/skonsultuj takie połączenia z lekarzem.
@BotRekrutacyjny: Alko nie pij, bo ryzykujesz, że lek przestanie działać. Niektóre stymulanty na SSRI bez problemu (te, które nie ruszają serotoniny). Zioło spoko. Innych nie znam, ale znajdą się takie, które też można.
#depresja #bojowkamedycznegoklefedronu
Może nie wszystko z w/w połączonych ze sobą zrobi sieczkę, ale to stąpanie po ścieżce rowerowej. Niech się jakiś alchemik wypowie. xD
Ćpanie nie jest ucieczką od depresji, samym ćpańskiem można się depresji i chorób psychicznych nabawić, a jeżeli już coś nimi się dusi to już totalny dramat.
Grzecznie bierze się tabletki które przepisał lekarz i nawet nie nadużywasz kofeiny.
Nie wiem jak byłoby w twoim przypadku. 2 lata temu brałem sertralinę i jednorazowo w połączeniu ze stymulantami mało nie wpędziła mnie do grobu - więc lepiej uważaj/skonsultuj takie połączenia z lekarzem.
Komentarz usunięty przez autora
Niektóre stymulanty na SSRI bez problemu (te, które nie ruszają serotoniny).
Zioło spoko.
Innych nie znam, ale znajdą się takie, które też można.