Wpis z mikrobloga

z mieszkaniami tak samo będzie

Jeszcze ze dwa miesiące temu jakiś chłop na wypoku mówił że kupuje mieszkanie i to w Krakowie na kredyt

@cyberpunkbtc: @RoastieRoast: to niech już pęka. W ciągu najbliższego roku chciałbym kupić mieszkanie bo bez sensu spłacać na wynajmie czyjś kredyt.
  • Odpowiedz
@drakkar: to nie żart pewnie słyszałeś o przypadkack ludzi, ktorzy sprzedawali wszystko, kupowali bitcoina i szli mieszkać na squoty w Londynie? Ja teraz tego bym nie polecał jest to coraz bardziej ryzykowne ale jest to fakt autentyczny. Teraz pewnie pławią się w luksusach. Wszystko zależy tylko i wyłącznie od odpowiedniego czasu wejścia.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Słyszałem dokładnie o tych i przy niskiej cenie to zrobili. Ostatnich którym się udało jeszcze to Holender, który sprzedał wszystko. Dom, samochód, meble a z żoną i dzieckiem chyba najął mieszkanie. To było przy 3k$, więc na pewno wyszedł minimum x2, nawet jeżeli przeczekał pęknięcie bańki. Później było pełno ludzi z kredytami z mieszkaniami, ale to chyba są na minusie albo dalej hodlują ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@kamil-wasniewski: Obiecuję. Nie jestem, avi nie byłem harcerzem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@drakkar: A wiesz że za dwa halvingi możesz odwiedzić ten wpis i być w początkowej części spłaty jebolnym kredytu za dom kupiony na górce, przy czym BTC, będzie po 100 tys $. Może się lampisz w ten wpis ze skurczem zwieraczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Odkąd powstał btc ludzie zawsze żałowali że nie kupili kilka lat temu,
  • Odpowiedz