Aktywne Wpisy
sebek_r +498
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
fhgd +757
Każdy kto mówi o Pol-exit musi mieć <25 lat i nie pamięta tej chu*ni zanim jak grzyby po deszczu zaczęły wyrastać tablice "dofinansowane z UE". Ja byłem wtedy gówniakiem, ale i tak pamiętam jak wyglądała infrastruktura publiczna, dziurawe drogi i odpadające tynki, gdzie nawet przed szkołą prywatne osoby musiały budować chodnik, bo dzieciaki tonęły w błocie, taka wtedy była nędza XD
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#grybezpradu #gryplanszowe #planszowki
-krawędzie nie kilka, a parę cm
-od spodu wypustki, by się nie przesuwało po blacie
Pomysł brzmi spoko.
Mieści się Gra o tron, Gloomhaven czy inne wielkie gry. 4 facetów może się opierać i nic nie lata.
Zdjęcie poglądowe, na stół nalozylem materiał czarny.
@Szewa: o, właśnie o coś takiego mi chodziło. Jaki masz wymiar nakładki a jaki stołu?
Płyty przycięli na miejscu w Castoramie, więc rozmiar masz taki jaki Ci się zamarzy
@DJCrovley: dokładnie takie rozwiązanie miałem na myśli! Mógłbyś podać trochę szczegółów odnośnie swojego projektu, więcej zdjęć? jakiej płyty użyłeś, jak rozwiązałeś kwestię składania? Czy całość jest stabilna?
To rozwiązanie ma parę niedoróbek, nie można się opierać zbyt mocno i lekko się zgina po położeniu na stół (kwestia nie przemyślenia konstrukcji, zgięcie jest wzdłuż dłuższego boku stołu, powinno być chyba wzdłuż krótszego
Z tym że użyłem grubszej płyty dla stabilności, ale przez to zajmuje więcej miejsca