Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +540
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Pani ta opublikowała "Post-merytokratyczny manifest" dotyczący tworzenia programów Open Source. Głosi on, że należy odrzucić system w którym wartościowe, czyli merytoryczne materiały są lepiej traktowane niż materiały bezwartościowe i niemerytoryczne, gdyż dyskryminuje to osoby "wykluczone technicznie" czyli jak to się mówi po polsku, debili.
Według tego manifestu osoby bez wykształcenia technicznego, ale mające inne wartościowe osiągnięcia, takie jak odcięcie sobie w szpitalu penisa i twierdzenie, że jest się kobietą, mają mieć takie same prawo głosu i decydowania o rozwoju otwartego oprogramowania jak zawodowi i profesjonalni programiści i informatycy.
Żegnaj prawacki, merytokraryczny świecie, nadciąga debilokratyczna rewolucja, która raz na zawsze zniszczy faszystowskie, merytokraryczne, wykluczająca osoby wykluczone matematyczne, twierdzenia takie jak "2+2=4" i "Ziemia nie jest płaska", wykluczająca wykluczonych astronomicznie.
Ktoś powie, że to jakiś żart ale niestety, to są jedne z wytycznych, wedle której pracować ma Linux Fundation, odpowiedzialny za pracę nad kernelem Linuxa, który jest podstawą działania miliardów urządzeń, w tym Androida w telefonach i oczywiście systemów z rodziny Linux, na których działa wiele serwerów i komputerów osobistych.
Chińczycy już zacierają ręce i nikt zdrowy umysłowo nie powinien mieć do nich żalu.
Boli mnie jedynie, że Polska leży w strefie wpływów państwa i kultury, w których ruchy takie jak debilokracja nie tyle występują, co robią się bardzo popularne i zatruwają kolejne dziedziny życia.
https://www.dobreprogramy.pl/Zmierzch-merytokracji-Linux-trafi-pod-kontrole-bojownikow-o-sprawiedliwosc-spoleczna,News,91072.html
#rakcontent #bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #heheszki #informatyka #linux #programowanie #it
http://theothermccain.com/2018/05/30/coraline-ada-ehmke-transgender-feminist-satanic-sjw/
http://egypt.idolhands.com/community/bantik.html
@rekoj: no nie do końca, chodzi o to że w GPL v3 dodali specjalną klauzule że nie można wycofywać swojego wkładu i że przekazujesz swoje prawa autorskie. Teraz jest teoria że skoro specjalnie dodali taką klauzule do GPL v3 to dobry prawnik