Aktywne Wpisy
rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gdyby taka diva obiecała wam związek zgodzilibyście się na to i jeszcze wychowali jej dzieci, poprostu nikt was nie chce przegrywy. Jesteście gorsi od cucków i spermiarzy. Gardzę wami.
#przegryw #wygryw #seks #rozowepaski #niebieskiepaski #takaprawda
Komentarz usunięty przez autora
@meiceimSmetseJ: bo płacenie na randkach za to, że Ty zjesz pyszną kolację, obejrzysz z nim z film w kinie i zeżresz popcorn albo wyjdziesz za jego hajs do zoo to nie jest płacenie za seks? xD Bo w pewnym sensie jest, nie dość, że płacenie, to jeszcze hazard, bo nigdy nie ma pewności, co się właściwie odjaniepawla u Ciebie w głowie.
A ja się zgadzam z meiceimSmetseJ - znam bardzo różnych ludzi, od takich prostych po bardzo wykształconych i inteligentnych, i tych głupich i prostych facetów wcale nie brakuje... Nie wiem skąd to powszechne na wykopie przekonanie, że facet to z pewnością ma masę pasji, i to dużo lepszych od tych kobiecych, gdy - jak spojrzymy na to
@meiceimSmetseJ: Nie żebym to pochwalał, ale co za różnica, jeśli jeden Mirek z drugim oszczędzi sobie czasu i zamiast czarować po klubach, po prostu wyłoży Jagiełłę? Jego sprawa, jego życie, nikogo tym nie krzywdzi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio jaka to różnica ja chad pójdzie do klubu wyrwać numerek na jedną noc. A jak stuleja pójdzie na divy?
Jesteś w związku - tracisz #!$%@? czasu i pieniędzy, często zaniedbując swoje hobby i pasję, musisz #!$%@?ć ten cały szajs by ona łaskawie chciała pójść do łóżka...
@meiceimSmetseJ: masz na to jakiś dowód?
diving? co Ty #!$%@? masz do nurków
serio pytam, o czym piszesz?