Aktywne Wpisy
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
WielkiNos +302
Uważasz, że pies nie ma prawa atakować człowieka w mieście? Że dziecko ma prawo się czuć na ulicy bezpiecznie jak biega i macha rękami?
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Gdyby taka diva obiecała wam związek zgodzilibyście się na to i jeszcze wychowali jej dzieci, poprostu nikt was nie chce przegrywy. Jesteście gorsi od cucków i spermiarzy. Gardzę wami.
#przegryw #wygryw #seks #rozowepaski #niebieskiepaski #takaprawda
Koniec dyskusji nie chce mi się nawet kontynuować tego wątku bo męczy mnie odpisywanie wam. Pozdrawiam :)
Właśnie dlaczego? I w jakim sensie ryje beret? Potrafisz uzasadnić swoje niepoparte niczym przeświadczenia?
mój komentarz potwierdza jedynie, że argumenty, które do tej pory przedstawiłaś są inwalidą i jak chcesz wygrać w takiej dyskusji, to musisz przedstawić jakieś sensowne.
chodzenie na divy to żaden związek. Na divy chodzą mężczyźni,
za to połowa przegrywowych tagów wmawia że kobieta w związku ma do zaoferowania jedynie cipe xD
TAK bo
nie wiem, nie czytam, ale to nieprawda. One kupczą #!$%@?, ale wcale ich do zaoferowania nie mają. W tym właśnie cały ambaras z divami - one właśnie tylko to mają do zaoferowania. Wszystko jest jasne, klarowne - i towar i koszty.
nie wiem dlaczego nagle zaczęłaś