Wpis z mikrobloga

Będziesz uczył tylko Tigowców czy na magu też się coś znasz? :) Dasz rade, tyle już za Tobą to i to przeskoczysz :p
@Silvervend: wytłumacz im na starcie, że gumowy młotek nie jest czarno-biały bez powodu, jak zrobisz coś poprawnie to w łeb z białej strony, jak #!$%@? to z czarnej. oczywiście jak znam Ciebie to pierwsza lekcja będzie odpakowanie kanapek z folii aluminiowej i jej spawanie xDDDD
powodzenia w pracy ( )
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hanys1dwa3: większość nie ogarniała w ogóle co i jak. Tylko teraz strasznie #!$%@? mi się spawało bez podkładki. XD I z tanim uchwytem. I bez pedała. XD W ogóle, jak spawaczom z grubsza powiedziałem "macie i spawajcie", tak mnie rzucili "masz i ucz". XD
@Silvervend: możesz się starać, ale jednak od praktykanta zależy czy chce wyciągnąć z tego co pokazałeś jakieś wnioski a nie #!$%@?ć lagi na przypał, może wyjdzie może nie wyjdzie xD, z tego co wiem to dużo ludzi po prostu sie boi odpalić spawarkę czy np krawędziarke CNC jak u mnie, bo nie wiedzą jak ustawić, i nie chcą #!$%@?ć roboty. jak ktoś potrafi wytłumaczyć i pokazać tak, żeby praktykant z miejsca