Wpis z mikrobloga

@heheszki8: to zlego, ze najlpeiej z dobrze usytuowanym finansowo mezczyzna, ktory nigdy w zyciu nie zamoczyl, mimo, ze ta samotna matka #!$%@? sie na potege. Wspanialy przekaz, ze czysty se3ksualnie mezczyzna ma brac sobie przeruchane #!$%@? i brac na siebie odpowiedzialnosc zwiazana z wychowaniem nie swojego dziecka. Obys sam na taka sytuacje trafil i inwestowal kupe czasu w nie swoje dziecko.
@heheszki8: xD jest masa takich. Czemu? Bo studiowali i zarabiaja teraz niezly hajs jako programisci, kiedy normiki zajmowaly sie chlaniem i ruchaniem. Sam jestem takim przykladem. Zarabiam lepiej niz inni absolwenci liceum, lepiej niz wielu absolwentow mojego KIERUNKU, ale co z tego? co oniporuchali, to ich. Co ja zmarnowalem czasu prze ztych #!$%@?- to moje. Oni se ruchali, mieli pozmywane itp - ja gotowalem, zmywalem, sprzatalem zamiast zajac sie rozwojem ludzkosci.
@WrzeCiOna: sama jestes wysryw. Prawiczek ma prawo do dziewicy jak szczupak jest krol wod. Poza tym jest masa facetow katolikow ktorzy po prostu chca dziewciy, bo tak. Bo religia itp.Ja chcesz sie #!$%@? to sie #!$%@?, ale potem nie placz "gdzie sie podziali prawdziwi mezczyzni". Nie mam zamiaru placic za loche co dawala dupy Chadom za darmo, ale po lata "zmadrzala" i szuka wyrafinowanego" partnera. Ja patrza na ludzi w calym
@3142042: jestem programistą i nie spodziewam się bym był w pracy otoczony przez prawiczków. Wydaje mi się że jeśli ktoś ma choć tyle umiejętności społecznych by przejść cały proces rekrutacyjny, omamić laski z HRu, to powinien chyba też potrafić zamoczyć.
@WrzeCiOna: czyli mam nigdy nie miec dziewicy, bo TY, JASNIE PANI, tak mowisz?
Wszystkie dziewczyny jakie teraz poznaje juz byly ruchane. Ja chce dziewice, bo raz w zyciu chce poczuc, jak to jest bc tym jedynym, wybranym. Tym, ktoremu dziewczyna chce podarowac prezent, ktory moze ofiarowac tylko jednemu mezczyznie. To ogrmona wladza nad czlowiekiem, i ja chce ja miec.
@WrzeCiOna: facet na #!$%@? nie ma blony dziewiczej i nie robi z seksu #!$%@? wie czego. BTW, zeby kobieta zaliczyla, to wystarczy, ze rozlozy nogi , a facet to zeby dziewczyne ezaliczyl, to musi jej ZAIMPONOWAC. Wiec jest roznica w poziomie trudnosci wiec mi nie #!$%@? ze "zamien plcie w swoim tekscie" bo to nie ma przelozenia.
@3142042: skoro facet na #!$%@? nie ma błony dziewiczej i nie robi z seksu #!$%@? wie czego to dlaczego kobiecie ma imponować Twoje prawictwo? Jesteś prawiczkiem bo nikt cię nie chciał. Dziewice też często są dziewicami bo nikt interesujący ich nie chciał.
@3142042: jak jesteś dobrym programistą ale nadajesz się do siedzenia w piwnicy i dostarczania kodu to nie nadajesz się do kontaktu z klientem. Dla poważnej firmy może to być problem, dla Januszex-Technologies na ogół mniejszy :).