Aktywne Wpisy
again_and_again +648
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
https://allegro.pl/ogloszenie/porsche-cayenne-7515060183
Jak dla mnie totalny bezsens i pewnie zjedzą go ceny częsci, ale uparł się że chcę spełnić swoje marzenie.
Co zrobić zeby mu przemówić do rozsądku? Jakieś artkuły z cenami częsci do tego?
Mega ten Cayenne, niech się też rozejrzy za BMW X5.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Mój tesciu po 50. też sobie kupił używanego SUV za 60k mimo, że tygodniowo robi nim w porywach 10km. Na co dzień woli jeździć w upale swoją starą astra 1 w kombi bez klimy, a auto suvem to tylko do kościoła albo w gości..