Tylko teraz 40% DOŻYWOTNIEGO RABATU oraz przedłużenie ważności Twojego nowego VPS o ważność serwera VPS w dotychczasowej firmie (do 180 dni)!
Mamy dla Was promocję, jakiej nie było dawno!
1. Serwery KVM Standard i KVM Mini z DOŻYWOTNIM 40% RABATEM - wpisz kod MIRKACJA podczas zamówienia serwera na kwartał lub rok (max. 1 serwer na klienta) 2. Prześlij nam w zgłoszeniu potwierdzenie opłacenia serwera VPS u innego usługodawcy (sprzed 14 września 2018) przedłużymy Twój serwer o taki czas, jaki pozostał do końca ważności Twojego dotychczasowego serwera (max 180 dni).
Nie czekaj! Promocja ograniczona czasowo oraz ilościowo!
@webh: Porównałem sobie Waszą ofertę z firmą na K (też Łódź) i nie powiem... Wasza wypada dużo lepiej. Tyle, że z tamtą firmą współpracuję kilka ładnych lat, a aktualnie mam tam tylko hosting. Do tego, porównałem Wasz KVM Standard z VPS-em pewnej zagranicznej firmy na R, z której oferty aktualnie korzystam. Tym razem, za podobne pieniądze, mógłbym mieć znacznie więcej :) I nie liczyłem jeszcze żadnych zniżek! Kurcze... Chyba trzeba
@webh: Heh nigdy więcej.. Miałem u was vpsa to myślałem, że mnie ch*j strzeli ¯\_(ツ)_/¯ Nie ma to jak mieć szybsze łącze w domu niż na serwerze ( ͡°͜ʖ͡°) Ale doznania niezłe xD Ściągać repo przez 3 godziny ( ͡°͜ʖ͡°) Pomijając inne cudne rzeczy ( ͡°͜ʖ͡°) Później pół roku leżał pusty bo
@carving85: Swego czasu kupowałem tańsze usługi, ale co chwilę coś się psuło :/ Aż trafiłem do firmy na K i na R. Nie są najtańsi, ale mają świetny support i szybko reagują.
@CyberDeath: może coś się zmieniło ale nie mam zamiaru sprawdzać i tracić nerwów. Może kiedyś jak będę potrzebować jakiegoś śmieciowego serwera dla zabawy.
@webh: Z rok może dwa lata temu albo nawet i trzy (╯︵╰,). Nie pamiętam czy zgłaszałem (╯°□°)╯︵┻━┻ pewnie znając mnie to olałem temat bo kupiłem inny na szybko (✌゚∀゚)☞ Musiał bym przepatrzeć email ale tu może być problem.
Tylko teraz 40% DOŻYWOTNIEGO RABATU oraz przedłużenie ważności Twojego nowego VPS o ważność serwera VPS w dotychczasowej firmie (do 180 dni)!
Mamy dla Was promocję, jakiej nie było dawno!
1. Serwery KVM Standard i KVM Mini z DOŻYWOTNIM 40% RABATEM - wpisz kod MIRKACJA podczas zamówienia serwera na kwartał lub rok (max. 1 serwer na klienta)
2. Prześlij nam w zgłoszeniu potwierdzenie opłacenia serwera VPS u innego usługodawcy (sprzed 14 września 2018) przedłużymy Twój serwer o taki czas, jaki pozostał do końca ważności Twojego dotychczasowego serwera (max 180 dni).
Nie czekaj! Promocja ograniczona czasowo oraz ilościowo!
Zamów:
KVM na 12 miesięcy
KVM Mini na 3 miesiące
Inne opcje i szczegółowe parametry serwerów
"MIRKACJA"
Do tego, porównałem Wasz KVM Standard z VPS-em pewnej zagranicznej firmy na R, z której oferty aktualnie korzystam. Tym razem, za podobne pieniądze, mógłbym mieć znacznie więcej :) I nie liczyłem jeszcze żadnych zniżek! Kurcze... Chyba trzeba
Komentarz usunięty przez autora
PS. @Niukron czy korzystałeś z naszych KVMów? Czy to może były serwery z serii OpenVZ? Pamiętasz może?
KVM chyba