Jak to już @Saute napisał "Słowo się wylało, a kobyłka u bram.." :) Jedziemy do Poznania na #wykopparty
Wiadomo już na samym początku, że nie będzie to tak spektakularna impreza jak #trojmiejskiewykopparty ale dajmy im szansę... :)
Z tego co wiem to trochę osób z Trójmiasta chce jechać. @parasolki zaproponowała aby jechać razem i wynająć coś razem. Nie bawimy się w żadne dojeżdżanie itp.
Mamy konkretne propozycje, szukamy osób które dołączą.
Wyjazd w piątek 19.10 albo o godzinie 15:57 z Gdańska Głównego, albo o godzinie 16:59 z Gdańska Głównego (temat do przemyślenia). Powrót w niedzielę o 15:16 Poznań Główny
Nocleg: 1) Razem z ekipą o której pisze @Saute 2) Szukamy hostelu/mieszkania jako ludzie z Pomorza.
Zależy ile nas będzie. Czekam na 100% deklaracje. Jeżeli ktoś się zadeklaruje to nie ma odwrotu. Nie interesują nas osoby, które MOŻE pojadą. Czas na podjęcie decyzji. Do niedzieli :P
@nowik: wszystko zależy czy będę miał wolny weekend od zajęć i kiedy dostanę odpowiedź. Jak dostanę odp. na początku października to raczej słabo żeby sobie rezerwował bilet, a potem zrezygnuje bo mam zajęcia czy tam egzaminy. Także na razie czekam do tej środy jak napisałeś.
@nowik: u mnie czekają na ustalenie grafiku do ostatniej chwili, bo wszyscy to studenci, a nie mają jeszcze planów zajęć. Jutro zagadam i dam znać ¯\_(ツ)_/¯
@czarujacy_karmelek: zagadać z kuzynką czy jakiś inny nocleg ogarniesz? :D
@Zkropkao_Na: powiem tak - blisko imprezy jakiś misiak z wypok peel @m__z rozszyła info, że załatwiają rabaty w PURO Hotel, który mieści się na Starym Rynku ;)
Wiadomo już na samym początku, że nie będzie to tak spektakularna impreza jak #trojmiejskiewykopparty ale dajmy im szansę... :)
Z tego co wiem to trochę osób z Trójmiasta chce jechać. @parasolki zaproponowała aby jechać razem i wynająć coś razem. Nie bawimy się w żadne dojeżdżanie itp.
Mamy konkretne propozycje, szukamy osób które dołączą.
Wyjazd w piątek 19.10 albo o godzinie 15:57 z Gdańska Głównego, albo o godzinie 16:59 z Gdańska Głównego (temat do przemyślenia).
Powrót w niedzielę o 15:16 Poznań Główny
Nocleg:
1) Razem z ekipą o której pisze @Saute
2) Szukamy hostelu/mieszkania jako ludzie z Pomorza.
Zależy ile nas będzie. Czekam na 100% deklaracje. Jeżeli ktoś się zadeklaruje to nie ma odwrotu. Nie interesują nas osoby, które MOŻE pojadą. Czas na podjęcie decyzji. Do niedzieli :P
#wy #wykopparty10 #trojmiejskiewykopiwo #trojmiejskiewykopparty
I w Trójmieście najlepiej bo znają mnie i grzechy są wybaczone instant :D
@Laaq: a bilety na pociąg z nami na piątek chcesz? I na powrót w niedziele?
@parasolki: jakie wybaczone, do odpokutowania masz. Wyrok w zawiasach to nadal wyrok!
@Saute: polaczycie mnie na teamspeak i zaspiewamy (ʘ‿ʘ)
@czarujacy_karmelek: zagadać z kuzynką czy jakiś inny nocleg ogarniesz? :D
@nowik: dzisiaj popatrzę na wpis, na kalendarz i powiem ;) I wtedy też mogę popatrzeć na jakiś nocleg
@Zkropkao_Na: mieszkanie albo cały hostel z grupą z #bydloontour