Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +32
źródło: jedzzwykopem
Pobierz
FedoraTyrone +2
Powoli "przechodzę na złą stronę" czyli managmentu. Przy ostatnich podwyżkach zauważyłem, że niektórzy programiści z zespołu zaczynają mieć jakieś mocno wygórowane wymagania finansowe. Przy braku zmiany stanowiska i obowiązków przy podniesieniu wynagrodzenia o 2000 zł oni kręcą nosem i są nadal niezadowoleni pomimo tego że już zarabiają rynkową stawkę (według kilku raportów płacowych). Niektórzy jeszcze niedawno byli juniorami, a krzyczą stawki na których zaczynają seniorzy. Mam odniesienie do swoich stawek i co

Podchodze do różowej takiej ślicznej w splecionych blond włosach z niebieskimi oczkami i zamawiam sobie loda (pracuje w lodziarni, nie ja - różowa XD) a ona skanuje mnie wzrokiem widzi że jestem wysoki i już się czerwieni, uśmiecha nieśmiało, od razu przechodzi na Ty, widać ze jej mokro i te rumieńce i uśmiech na twarzy XD
Albo jak stoje w kolejce w biedronce to różowe spoglądają widzą że wysoki chłopak, uśmiechają się, widac że troche ich stres bierze, chciałby zagadać i to wszystko dlatego, że jestem wysoki
Jestes wysoki inni czują przed Tobą respekt, liczysz się w społeczeństwie
Wzrost=wygryw i nie dajcie sobie wmawiać że jest inaczej.
Zaraz sie zacznie "Miałam byłego, który był niski i mi to wcale nie przeszkadzało, co prawda teraz mam niebieskiego 189cm i nie robi mi to żadnej różnicy, więc skończ marudzić" XDD
#przegryw #wygryw #wzrost #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_lztfm0qIyC05BHcYeK6U8MdRUPRlgdxK.jpg
Pobierzprzecież to Ty piszesz o jakimś urojonym respekcie xd. Masz bordo na wykopie, więc wątpię, żeby w parze z tym wzrostem szła sportowa sylwetka czy jakieś umiejętności bojowe, także spokojnie, na nikim nie robisz wrażenia :).
inb4 "kurdupla zapiekła dupa".
Komentarz usunięty przez autora