Wpis z mikrobloga

@Nobel210: tradycyjnie kubek/szklanka, bombilla + zestaw próbek yerb, jak przejdziesz przez próbki, kupujesz coś co ci zasmakowało z próbek lub polecam coś smakowego/ziołowego np. Pajarito Compuesta con Hierbas, CBSe silueta, a jak się wkręcisz to lecisz na klasykach pajarito zwykłe, amanda, Cruz de malta, rosamonte itp.
@Nobel210: ja zacząłem od 0,5kg pajarito mięta cytryna. wypiłem pół paczki i kupiłem cbs'e guarana i wypiłem 2/5 opakowania, a ostatnio kupiłem gruszkową i taką zwykłą pajarito i tera piję to na co mam ochotę. :) dopóki mi się któraś nie skończy to nie dokupię, bo nie mam też tyle miejsca na yerby :D
@kapid99:
Amanda Ziołowa, Amanda Despalada, Mate Green (jest to yerba suszona zielonym powietrzem, w sumie jest duża rotacja smaków, mi ta yerba idealnie pasuje do Terere), Verde Mate (IQ, kaktusowa, próbowałem paru innych i miały zbyt mocne aromaty, były zbyt słodkie). CBSe Energia (szybko się wypłukuje, ale jest całkiem dobra w smaku) i wiele innych, ale nie chce mi się już wymieniać dalej( ͡° ͜ʖ ͡°).
Pozdrawiam
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DobreZielePL:
( ͡° ͜ʖ ͡°), to chyba ta słynna marihunanen, miało być gorące powietrze( ͡ ͜ʖ ͡).
A tak przy okazji, to miałbym do Państwa troszkę dziwne pytanie, jaka była najgorsza Yerba, jaką Państwo piliście?
Pozdrawiam Państwa i życzę miłego dnia :)
@DonislawDev: ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
Najgorsza? CBSe Endulzada (na szczęście już nie produkują) i CBSe Miel - obie słodzone jakąś okrutną chemią. Była jeszcze taka brzoskwiniowa mieszanka, którą ktoś ze znajomych kupił w herbaciarni i nie umiał wypić. Nie dziwię się, bo to było duże wyzwanie.
A Pan co dziś popija?
@DobreZielePL:
Najgorzej wspominam Yerbe ze stewią, była strasznie słodka i zbierało mnie po niej na wymioty. Jeśli dobrze pamiętam, to CBSe Miel ma w składzie aspartam (dla mnie ma on bardzo dziwny smak, jest strasznie słodki). Obecnie szykuje sobie Amande Despelade w formie terere, opcjonalnie napije się Mate Green.