Wpis z mikrobloga

joł, wołam tym razem wszystkich

Zarezerwowałem nam halę UP przy ul. Dojazd (koło Sołacza) w terminie listopad-luty (4msce) soboty w godzinach 19:30-21:00
foto
Cena to 195ziko brutto za 1,5h , hala pełnowymiarowa na której odbywają się akademickie mistrzostwa Polski itd, szatnie i prysznice. Myślę, że jak będzie gra 6vs6 to na listę wciągamy 16osób.
To jest wstępna rezerwacja do końca tygodnia żeby nikt nam nie zajął bo generalnie z dostępnością jest słabizna, mogę wycofać...
(inne terminy wolne to sb i ndz w godzinach obiadowych 13-16 ;/)

Mała ankieta czy jesteście zainteresowani. Proszę też o komentarze i deklaracje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#poznanpilkekopie @daro2822

Czy pasuje Wam ta hala w sobotę 19:30-21:00

• TAK 59.1% (13)
  • NIE 40.9% (9)

Oddanych głosów: 22

• 29
  • Odpowiedz
Jak zdecydujemy się na termin "obiadowy" to się piszę, sobota wieczór to czas na melanże/kolacje więc z góry skreślam :-)
  • Odpowiedz
@Matisoj @bonixes to dyskutujcie o tym, jeśli większość chce termin między 13 a 16 w sb albo w niedzielę i będzie dostępny to zamienimy, możecie też dawać swoje propozycje bo to nie jedyna hala w mieście
  • Odpowiedz
@n_rostova Luzik, ja się po prostu określam :-) jak większość będzie za wieczorem to zrozumiem i poradzę sobie na swój sposób
Btw. Dzięki za organizację
  • Odpowiedz
Hala PP jest też do wynajęcia, z tego co widzę na stronie to wolne terminy są w niedzielę między 15:00 a 18:30
  • Odpowiedz
@n_rostova: Mi również bardziej odpowiada sobota lub niedziela w godzinach między 13:00 a 16:00. Będę chodził regularnie, aczkolwiek nie jestem w stanie zagwarantować, że będę na każdym spotkaniu. Po prostu czasem coś może wypaść.
  • Odpowiedz
@Qbaz: spoko, jak się zdecydujemy to jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest stworzenie listy chętnych i pobranie kasy z góry za grę, wtedy jeśli nie będziesz mógł wpaść po prostu nie przychodzisz a jak chcesz odzyskać hajs to organizujesz sobie zastępstwo
Ja tak gram od 4lat z chłopakami bo kumpel wynajmuje halę/boisko w cyklach 2msce więc płaci ponad 2koła z góry potem dzieli na zadeklarowanych którzy zawsze mają pewny plac i płacimy. W
  • Odpowiedz