Czy ktoś miał przyjemność jeździć #hyundai #i30 #fastback ? Sytuacja zawodowa zmienia mi się mocno na plus i to chyba dobry moment na pierwsze nowe auto z salonu ( ͡º͜ʖ͡º)
Ewentualnie czy macie dobre alternatywy w budżecie do 110k PLN? Szukam czegoś na zasadzie crossovera (?), czegoś pomiędzy sedanem i suvem. Każde kombi odpada.
Zawsze jarały mnie "marki premium", ale jak dochodzi już do finalizacji ewentualnego zakupu, to rozum bierze górę - nie będzie jednak 2-3 letniej Bawarki ( ͡°ʖ̯͡°). Kupuję stylistykę tego Fastbacka w 100%. Wnętrze też strasznie do mnie przemawia. Jedynie boli mnie ten silnik 1.4, przesiadka z 3.0 231km może być trochę bolesna, jednak wiadomo - to zupełnie inny segment.
@chauvinist: właśnie dostałem fakturę z ASO. 1900zł brutto, a nie 1300 jak pisałem. Dramat. Za zamienniki liczą 180%-200% ceny z dowolnego sklepu w Internecie
@budus2: @Orzechy: @qmork: @Lethal_Jelly: @Eternit_z_azbestu: @se7enfiy: Panowie, dzięki za wszystkie Wasze sugestie. Ostatecznie wybór padł na Toyotę Auris w hybrydzie. Głównym argumentem za tym był znajomy, który załatwił mi tam spory rabat (dużo większy niż dla kogoś z ulicy). Teraz zostaje tylko kwestia czy wybrać hatchbacka, który na obecną chwilę mi spokojnie wystarczy, czy brać "przyszłościowo" kombi ( ͡º͜ʖ͡º)
Kawa, kawa, kawa! Muszę wypić najpierw KAWĘ bo inaczej NIE DAM RADY FUNKCJONOWAĆ!!! Czy was też wnerwiają tacy biurowi kawosze jak z koziej dupy trąba? #pracbaza #kawa #pytanie
Ewentualnie czy macie dobre alternatywy w budżecie do 110k PLN? Szukam czegoś na zasadzie crossovera (?), czegoś pomiędzy sedanem i suvem. Każde kombi odpada.
Zawsze jarały mnie "marki premium", ale jak dochodzi już do finalizacji ewentualnego zakupu, to rozum bierze górę - nie będzie jednak 2-3 letniej Bawarki ( ͡° ʖ̯ ͡°). Kupuję stylistykę tego Fastbacka w 100%. Wnętrze też strasznie do mnie przemawia. Jedynie boli mnie ten silnik 1.4, przesiadka z 3.0 231km może być trochę bolesna, jednak wiadomo - to zupełnie inny segment.
#samochody #motoryzacja
Btw