Aktywne Wpisy
Arbuzlele +488
Clermont +42
Przyznam, że przechodzi mnie lekki dreszcz niepokoju, kiedy przeglądam X albo wojenne tagi na wykopie i widzę, jak ludzie (w tym tacy nieustannie czymś się oburzający i chcący uchodzić za czystych jak łza prawilniaków) reagują z ekscytacją – jak jacyś najgorsi zwyrole – na filmiki, na których ktoś ginie na froncie. Jakoś bardzo przewrażliwiony moralnie chyba nie jestem, ale śmierć wydaje mi się należeć do sfery sacrum i niezależnie od tego, jak
Jeśli uważacie że mój materiał jest całkiem spoko to możecie pomóc wykopać Festiwal wegetariański w Phuket
Tajowie wierzą, że okaleczając się wypędzają z siebie złe duchy oraz, że dzięki rytuałom wykonywanym podczas festiwalu wyspa Phuket będzie wolna od złego przez 12 miesięcy, do kolejnego festiwalu. Jest to spektakularne i zarazem mistyczne widowisko. ( ಠ_ಠ)
#ciekawostki #podroze #wegetarianizm #tajlandia #youtube
@PawelW124 @Basteq @Bobby12 @Sandaczov @notdot @waruznrt
@ArseneWengerTheAnimatedSeries: a coś nie #!$%@?łeś w tej historii. Jestem na miejscu i mam zamiar się wybrać na obczajkę, bo ta cała impreza będzie tutaj za około tydzień. Z tego co się dowiedziałem to jakieś chińskie tradycje a nie tajskie.
@ElBenger: @tekon: @notdot:
nie zawracaj głowy