Aktywne Wpisy

Smarek37 +10
Mirasy jest sprawa. Robię w chacie siłownię i teraz kwestia sprzętu grającego. Mam takiego starego 35 letniego Technicsa, który zalega nieużywany i fajnie byłoby go wykorzystać. Problem w tym że tu ani tuner nie jest przestrojony, no a kasety czy cd to już przeżytek. Nie ma też wejścia na usb, więc pena też nie podłączę. Jest jakieś proste urządzenie, które można by do tego podpiąć, żeby uzyskać muzę, czy trzeba po prostu
źródło: IMG_20201113_134310
Pobierz
Hfishman1 +12
#gielda Odsłuchałem podcast u Iwucia odnośnie tego jak zabezpieczyć się przed wojną i zaczął opowiadać co on posiada, to pomijając te mieszkania które ponad 50 % jego majątku wynoszą, ma jakieś działki budowlane i ziemię na Śląsku i 2 hektary w Portugalii, więc wszystko o czym mówi odnośnie inwestycji gieldowych to on sam w malutkim stopniu realizuje. Bo do tego zapakowany w obligacje jest, a bardziej ryzykownie w akcje to

Mac Miller po dużej dawce narkotyków został przetransportowany do szpitala, jego stan był na tyle krytyczny
że tracił puls i zapadł w śpiączkę, jeden z większych zachodnich serwisów o rapie szukający sensacji od razu ogłosił zgon Maca a że w tej branży liczy się szybkość inne serwisy zaczeły, kopiować tego newsa i tak potoczyła się spirala fake newsa gdy każda strona o rapie dokładała coś od siebie. Na ich nieszczęście i nasze szczęście MAC MILLER ŻYJE i nie dawno obudził się z śpiączki, napisał że jest bardzo zły ponieważ dziennikarze nastraszyli jego matkę i jeszcze nas nie żegna,
dodał tylko to zdjęcie :D
Dobry wariat
#rap #macmiller
źródło: comment_vaSAeF1zDn49tTgYLAvsOFfKmzHd0Ncp.jpg
Pobierz@Krystianek2k01: też o nim nigdy nie słyszałam. Jest jakiś przymus znania "jednych z popularniejszych raperów ze stanów" w Polsce?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Krystianek2k01: bo każdy raper to pajac i leszcz ¯\_(ツ)_/¯ a ludzie słuchający życiowych mądrości śpiewanych przez tych pajacy i leszczy są już poniżej krytyki
Szkoda, że nie z dech.