Aktywne Wpisy
xEm +724
# Dlaczego chrześcijaństwo podbiło świat? Brutalna prawda o Imperium Rzymskim i rewolucji Jezusa
Rozkminiałem ostatnio fenomen chrześcijaństwa - jak mała sekta z peryferii imperium zdominowała cały świat zachodni? To ciekawe spojrzenie na fundamenty naszej cywilizacji.
Brutalny świat za fasadą marmurowych kolumn
Cesarstwo
Rozkminiałem ostatnio fenomen chrześcijaństwa - jak mała sekta z peryferii imperium zdominowała cały świat zachodni? To ciekawe spojrzenie na fundamenty naszej cywilizacji.
Brutalny świat za fasadą marmurowych kolumn
Cesarstwo

Lardor +680

źródło: temp_file3685433317261301144
Pobierz
Dobrze ze kupiłem książkę Inwestomatu, zamiast mu do mieszkań i działek się dorzucać
@Hfishman1: no ciekawe dlaczego xD przeciez o tym pisze w swojej ksiazce, to dziwne by bylo jakby robil inaczej
tutaj inwestor i posiadacz spółek giełdowych mówi , co sądzi o analitykach , czyli " specjalistach " robiących na przykład analizy spółek i inne opracowania
@freelook jak je rakieta uderzy to wszystko straci, bo ubezpieczenie nie pokrywa wojny. A jak przetrwają to po wojnie mogą być nawet więcej warte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie jak teraz. Ludzie
@Hfishman1: zaklada, ale nie jest pewni. Obligacje to zawsze bezpieczniejsze aktywo od akcji. Moze nie potrzebuje juz tak szybko pomnazac swojego majatku? Idac twoim tokiem to jak ktos ma duzo kasy to powinien isc w bardziej ryzykowne aktywa...