Aktywne Wpisy
Joxek +17
Mam pytanie do osób które długi czas jeździły na manualu i przeskoczyły na automat, warto?
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
jmuhha +86
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Kiedy jest dobry moment na pierwszy s--s w związku?
Należę do osób, które powoli budują relację i nie mają w zwyczaju wskakiwać szybko do łóżka. I trochę mnie to przeraża, jeszcze dzisiaj, kiedy cała seksualność jest obecna z każdej strony, że jak będę w związku, to będzie dążenie do jak najszybszego skonsumowania. Mam wrażenie, że s--s staje się tak ważny, że jednocześnie zapomina się o innych aspektach związku, które równie są ważne.
Osobiście nie chciałabym mieć miliona partnerów i ogromnego przebiegu. Jednak jestem coraz starsza, bo 25 lat i niebiescy w tym wieku już dawno za sobą mają swoje pierwsze razy, a nawet już któreś dziesiętne, stąd obawiam się, że jak zacznę się z takim spotykać i powiem, że chciałabym poczekać, to nie spotkam się ze zrozumieniem.
Ogólnie ja wolno buduję bliskie relację, stąd trochę czasu zajmuje mi zbudowanie więzi, zaufania. Nie potrafię się otwierać tak od razu. Stąd też potrzebuję wielkiej bliskości i intymności, zaufania, żeby doszło do seksu. A powyżej wspomniane przeze mnie wartości nie zdobywa się szybko, tylko ich budowa chwilę zajmuje. Nie jestem w stanie powiedzieć jak długo, po prostu trochę czasu, a to indywidualna kwestia, na którą działa wiele ziemnych.
Obawiam się, że nikogo sobie nie znajdę, bo nikt nie zrozumie mojej potrzeby czasu, będę naciskana, będzie presja, będzie nieprzyjemnie, złe emocje.
To też nie tak, że nie chcę seksu, a wręcz przeciwnie. Chcę mieć tą bliskość i intymność, ale nie po trzech randkach, czy po miesiącu znajomości, gdzie taka znajomość po takim czasie jest zwyczajnie płytka.
Mam doświadczenie spotykania się z jednym niebieskim. Byliśmy na domówce u moich znajomych, gdzie się spił i w pewnym momencie ciągnął mnie do jednego z pokoi w wiadomym celu. I się opierałam i mówiłam, że nie w taki sposób, kiedy jesteśmy w cudzym domu, jeszcze na imprezie i jest pijany. I wtedy dostałam od niego po twarzy ze słowami "nigdy mi nie dajesz". Po tym już się nie spotykałam z tym człowiekiem.
Stąd mirki, czy biliście w stanie zaakceptować różową, która wam powie, że potrzebuje czasu, chciałaby chwilę poczekać, czy byście ją naciskali, albo odpuścili na stracie?
#pytanie #zwiazki #s--s #niebieskiepaski #rozowepaski zapewne też #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
czyli prawik nie ma szans, bo prawik = słaby
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Nie