Aktywne Wpisy

lubie-sernik +178
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz
smuteczek2000s +35
Nie wiem jak mogłam ważyć 14 kg więcej... teraz j jest najlepsza forma od lat.
#odchudzanie #chudnijzwykopem
#odchudzanie #chudnijzwykopem
źródło: 1000018977
Pobierz

https://store.steampowered.com/app/619080/SOS/
"In SOS: BR, You are 1 of 32 players on La Cuna Island, forced to fight to the death. Along with your wits, you will have to equip yourself. Guns are certainly an option, but melee weapons are just as deadly. Keep your eyes open for footprints and other indicators that help you stalk your enemies... "
#steam #gry #gryzadarmo #battleroyale
źródło: comment_BXNSvSFDzbPzR4YVndvjgU51l93Vpvis.jpg
PobierzNormalnie materiał na grę roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)