@oh_boiii: @Castagiro: słowo klucz, chce. Chcieć sobie może, zbierać też sobie może. Jeśli uzbiera jakimś cudem, to będzie bardziej beka z ludzi, że jej wpłacili tyle siana, ale nie uzbiera xD
@Castagiro: Ja nie wiem jak trzeba mieć nasrane we łbie, żeby w ogóle pomyśleć o założeniu takiej zbiórki. Jak można wejść na stronę, zobaczyć tysiące twarzy chorych dzieci, które bez wydania jakiejś tam kwoty umrą i założyć swoją zbiórkę, bo "hihi wiecie ciężko się żyje, pracować każo a mało płaco, dejta mieszkanie mi bo mnie nie stać" (╯°□°)╯︵┻━┻
@mozeglupiemozenie zawsze mowie ze wolę wysłać pieniądze na kogoś chorego albo naprawdę potrzebującego niż na patostreamerów ale już wolałbym wysłać hajs magicalowi niż jej XDDD
@Castagiro: dobrze że wprowadzili te regulacje na wkład własny bo w ten sposób chronią biedę umysłową przed samym sobą. Dostałaby kredyt to za kilka przy wzroście stóp byłby płacz że banki rabujo biednych ludzi. O ile w ogóle byłaby w stanie spłacać przy dzisiejszych stopach.
źródło: comment_w5HgwaDYXMY5wAXP9Clm9ZSw0ZXEklsn.jpg
Pobierz@kebobi: Matkeon xD w zamian zdjęcia kupy gówniaka 15 minut zanim wylądują na facebooku
Cały czas mam nadzieję, że to baity.
źródło: comment_zjS9sLnpVM4pvVBCVY9AD7znSwjjDEh0.jpg
Pobierzźródło: comment_xnIKasHUjJm4YrcyjAh2A94d68T53XjC.jpg
Pobierz