Wpis z mikrobloga

Apropo mojego wpisu z teorią, zacytowanego poniżej...
W 46:23 https://www.youtube.com/watch?v=sC7eOSMqkrg możemy usłyszeć jak Klocuch mówi ""-to mi tutaj usuniesz... nie?", co mogłoby oznaczać, że faktycznie Klocuchowi ktoś montuje filmy albo przynajmniej kiedyś montował, tak jak bym się spodziewał.

Dzień dobry. Przyglądam się Klocuchowi od 7 lat, zawsze ciekawiły mnie teorie na jego temat. Przyglądając się przez ostatnie dni tej burzy dyskusji na temat Klocucha, wszystkich spekulacji odnośnie tego kim jest, nie zauważyłem aby ktoś wspomniał o teorii, którą już sam jakiś czas temu oglądając Klocucha wysunąłem. Mianowicie oglądając filmy Klocucha, to jak są zmontowane, jak wszystko fajnie ze sobą współgra, pomyślałem sobie, czy może Klocuch nie przypadkiem ma kogoś, kto mógłby za niego montować filmy. Choć ta teoria z jednej strony wydaje mi się być raczej mało trafna, to biorąc pod uwagę to, jaką postać gra Klocuch, z drugiej strony taki montaż nie pasuje do niego. Weźmy tu np. pod uwagę HUBA BUBĘ. Czy słysząc głos Klocucha, to w jaki sposób się wypowiada (przynajmniej jaką postać gra), widzicie osobę zdolną montować w taki sposób? Zawsze jakiś procent szans jest na to, że PAWEŁ P, o którym jest głośno w ostatnim czasie jest tak naprawdę osobą, którą Klocuch mógłby zaangażować do montażu i osobą, która również nagrała ujęcia z FanPage'a TVGry z filmu "mafia 4", od którego to się zaczęło. Na pewno są rzeczy, które obalają te spekulacje, ale kto wie... ツ

#klocuch
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach