Wpis z mikrobloga

#programowanie #programista15k Mireczki, gdzie szukacie jakiś ofert "po pracy", żeby sobie dorobić? Mówię głównie o mniejszych zleceniach, jestem na poziomie podstawowym ale coś tam już ogarniam. Fajnie byłoby się dalej uczyć nowych rzeczy i żeby ktoś za to jeszcze płacił ; p
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michael93pl: Zagraniczne odpadają, no chyba, że chcesz bić się z hindusami o zlecenie za 2 dolary, które zajmie Ci cały dzień xd Oferia to szit. Najlepiej na fb czegoś szukać.
  • Odpowiedz
@jdbc: właśnie ogarnąłem stronkę freelancer.pl --> jaki rak, Hindusi biją się własnie o zlecenia za 5$ na web scrappery, albo goście poszukją kogoś, do napisania trochę bardziej zaawansowanych algorytmów za 30$ :D

I do tego te "konkretne "wymagania. " I need python3 developer, super experienced, low budget !!" -_-
  • Odpowiedz
@reneene: to tak trochę na przyszłość, w robocie szefu polecił mi książke "Czysta architektura", chce na jej bazie napisać coś baardziej zaawansowanego, stawiając właśnie 2-3 microserwisy na AWSie, a w wolnym czasie i tak uczę się aktualnego stacka z mojej firmy. Pomyślałem, że za te 2-3 miesiące fajnie jednak coś tam pogrzebać za $$ i rozwinąć się też w innych aspektach / technologiach
  • Odpowiedz