Wpis z mikrobloga

XD To jest chore k---a jak nas #skype #facebook i inne firmy podsłuchują
Kolega rozbił ekran w telefonie, zrobił telefonem żony zdjęcie by mi pokazać jak bardzo i co? Jego żona dostaje teraz reklamy serwisów naprawiających rozbite ekrany itd.
Dziś gadaliśmy na skype o samochodach na abonament i w 2h od rozmowy dostałem 3 maile z różnymi ofertami na samochód na abonament.
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Kurde wszyscy mowia o tym jak dostaja reklamy po rozmowach telefonicznych a ja jako marketigowiec nie wiem jak, ani nie znam nikogo kto by potrafil ustawic taka reklame.
Dostepne tylko dla wybranych? Czyli jakies gowno serwisy telefonow sa tymi wybrancami?
  • Odpowiedz
@Oskarek89: ameryki nie odkryłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sam miałem podobną sytuacje
kiedyś u kumpla wywiązał się między nami taki dialog:
- o seba, ty moglbys miec takie rejestracje (ogladalismy jakis filmik z yt na tv)
  • Odpowiedz
co innego jak ROZMAWIAMY na skype i robię zdjęcie aparatem telefonu...

@Oskarek89: akurat to kwestia google, facebooka i aplikacji aparat, znajomy przyświecił latarką cieknącą rurę pod zlewem, latarka jest połączona z aparatem i 3 tygodnie miał reklamy kluczy francuskich xD
  • Odpowiedz
@Oskarek89: kiedyś grając w górze z kolegą używaliśmy skypa bo łatwiej. Powiedziałem wtedy 1 zdanie, dosłownie 1 zdanie o mini cooperze. Przez tydzień miałem reklamy tego gówna na wszystkich urządzeniach w domu xD
  • Odpowiedz
@Oskarek89: był u mnie na chacie ostatnio mój #rozowypasek i zabrała ze sobą jej prywatne papcie takie jakieś z futerkiem. Moja mama je podpatrzyła i chciała takie same sobie kupić. Kilka chwil później wchodzi na fejsa a tam reklama właśnie takich papci. Ja nie wiem jak to działa ale to jest k---a przerażające. Albo myśle sobie, że czas się w końcu ogolić i za chwile wchodzę na insta
  • Odpowiedz