Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Kurde. Czy istnieja umyslowo stabilne kobiety, dziewczyny #rozoeepaski
Mialem kilka dziewczyn w zyciu. Z kilkoma bylem pare miesiecy z innymi 2 max 3 lata. Ale wszystkim w pewnym momecie odbijalo tak ze niemozna bylo z nimi wytrzymac.
No i poznalem wspaniala dziewczyne. Jestesmy ze soba 13 lat w tym 3 po slubie. A tu nagle jej odbija.
Np. Normalna sytuacja, wracamy z pracy jemy obiad, ogladamy cos. A ta nagle ze jak tak bardzo mi zle to poco z nia jestem. A nieodezwalem sie slowem i ogolnie to mi bardzo z nia dobrze.
Ponad dwie godziny darla sie na mnie bez konkretnej przyczyny. W koncu oznajmilem ze ide spac. Ona spi w salonie.
Nie wiem #c-----------o i jeszcze raz zapytam, czy istnieja umyslowo stabilnie kobiety?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie

Istnieja?

• Tak 23.6% (35)
  • Nie 39.2% (58)
  • Nigdy nie mialem dziewczyny 10.1% (15)
  • Lepiej byc gejem 13.5% (20)
  • bycie singlem nie jest zle 13.5% (20)

Oddanych głosów: 148

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: powiedz jej to, co napisales tutaj. Powiedz, ze cenisz sobie stabilnosc w zwiazku i jak ma jakis problem, mozecie go zawsze razem na spokojnie omowic i rozwiazac, alw ze takie akcje nie prowadza do rozwiazywania problemow, tylko zaostrzaja je niepotrzebnie.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: to nie bajt. Wiem o czym piszesz.

Niestety to prawda, nawet patrząc na matkę, siostrę, siostrę, ciotkę, kuzynkę, znajome z pracy, szkół, partnerki, itd itd zawsze coś potrafią o------e ot tak z d--y. Ubzfuraja sobie same w głowie coś, albo sposób tanicznie, albo zaplanują, albo ktoś ma na nie wpływ, rozmowa sprawi, że trybka w głowie się przestawiają i tu się zaczyna festiwal s----------a i odwalania manian. Nigdy nie
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: pogadac i tak musicie, bo z Twojego wyznania wynika, ze ostatnio takie sytuacje sie zdarzaja czesto i Tobie to przeszkadza. Na spokojnie, zrob jej herbate, wez ja w ramiona i jej wszystko ladnie wytlumacz. Zeby nastepnym razem hamowala sie i zebyscie spokojnie podejmowali trudne tematy i je wyjasniali n biezaco, bo szkoda niszczyc wasza milosc
  • Odpowiedz