@HonyszkeKojok: Darmowe bilety dla uczniów są po to, by zachęcić rodziców do rezygnacji z podwożenia swoich dzieci do szkół, a tym samym zmniejszenia korków. Prawidłowa decyzja.
@PreczzGlowna: zajebista, szkoda ze za mniejsze korki i darmowe bilety zaplaca ludzie w wieku produkcyjnym ktorzy do tej pory korzystali ze zbiorkomu przez co moga uznac, ze nie oplaca im sie juz ten autobus czy tramwaj i wybieraja swoje auto, suma summarum mamy powrot do korzeni i po za zwiekszona cena za bilety nie zmieni sie nic ¯\_(ツ)_/¯
@Morf: o c--j chodzi z kosmetologia? Przeciez laski po niej pracuja i zarabiaja. Wiem ze beka bo najczesciej tepe szpory tam ida (wiem bo zona mi opowiadala) ale nie robmy z tego drugiej europeistyki
@to_juz_przesada: z jakiego powodu? Podaj prosze logiczne argumenty dlaczego tylko studenci oraz ludzie miedzy 21 a 70 rokiem zycia powinni placic za bilety prosze.
z jakiego powodu? Podaj prosze logiczne argumenty dlaczego tylko studenci oraz ludzie miedzy 21 a 70 rokiem zycia powinni placic za bilety prosze.
@HonyszkeKojok: oczywiście idealnym stanem jest całkowicie darmowa komunikacja zbiorowa. ale kiedy nie ma na to kasy to zwolnienie z opłat dzieci jest absolutnym minimum.
zajebista, szkoda ze za mniejsze korki i darmowe bilety zaplaca ludzie w wieku produkcyjnym ktorzy do tej pory korzystali ze zbiorkomu przez co moga uznac, ze nie oplaca im sie juz ten autobus czy tramwaj i wybieraja swoje auto, suma summarum mamy powrot do korzeni i po za zwiekszona cena za bilety nie zmieni sie nic
@HonyszkeKojok: Przecież to się kupy d--y nie trzyma. Że niby nie opłaca im się
@Pantegram: pardon, moga uznac ze im sie nie oplaca po podwyzkach cen biletow, bo przeciez te luke trzeba bedzie jakos nadrobic. Myslalem ze to logiczne ale widac w Polsce nadal noe dotarly do ludzi konsekwencje rozdawnictwa
pardon, moga uznac ze im sie nie oplaca po podwyzkach cen biletow, bo przeciez te luke trzeba bedzie jakos nadrobic. Myslalem ze to logiczne ale widac w Polsce nadal noe dotarly do ludzi konsekwencje rozdawnictwa
@HonyszkeKojok: Akurat interesuję się ekonomią, ale Twojej logiki ogarnąć nie mogę. Mógłbyś mi wyjaśnić swój punkt widzenia zamiast odwoływać się do mitycznych nieogarniających Polaków?
Raz - przecież hajs na zbiorkomy i tak idzie z podatków, dlatego zawsze
• darmowe podreczniki,
• wyprawka szkolna 300 plus
i do tego jeszcze darmowe bilety dla uczniow do 21 roku zycia we #wroclaw (╯°□°)╯︵ ┻━┻
To sie nie skonczy dobrze...
#patologiazmiasta #bekazpisu #500plus
@HonyszkeKojok: a po studiach kosmetologii, hyc zestaw gówniaków i ciągniemy socjale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HonyszkeKojok: to jest najlepszy pomysł od bardzo, bardzo dawna. darmowa komunikacja publiczna dla dzieci powinna być standardem.
Po za tym: dzieci w wieku 20 lat, serio?
@HonyszkeKojok: oczywiście idealnym stanem jest całkowicie darmowa komunikacja zbiorowa. ale kiedy nie ma na to kasy to zwolnienie z opłat dzieci jest absolutnym minimum.
@HonyszkeKojok: Przecież to się kupy d--y nie trzyma. Że niby nie opłaca im się
@HonyszkeKojok: Akurat interesuję się ekonomią, ale Twojej logiki ogarnąć nie mogę. Mógłbyś mi wyjaśnić swój punkt widzenia zamiast odwoływać się do mitycznych nieogarniających Polaków?
Raz - przecież hajs na zbiorkomy i tak idzie z podatków, dlatego zawsze