Wpis z mikrobloga

@PreczzGlowna: zajebista, szkoda ze za mniejsze korki i darmowe bilety zaplaca ludzie w wieku produkcyjnym ktorzy do tej pory korzystali ze zbiorkomu przez co moga uznac, ze nie oplaca im sie juz ten autobus czy tramwaj i wybieraja swoje auto, suma summarum mamy powrot do korzeni i po za zwiekszona cena za bilety nie zmieni sie nic ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Morf: o c--j chodzi z kosmetologia? Przeciez laski po niej pracuja i zarabiaja. Wiem ze beka bo najczesciej tepe szpory tam ida (wiem bo zona mi opowiadala) ale nie robmy z tego drugiej europeistyki
  • Odpowiedz
z jakiego powodu? Podaj prosze logiczne argumenty dlaczego tylko studenci oraz ludzie miedzy 21 a 70 rokiem zycia powinni placic za bilety prosze.

@HonyszkeKojok: oczywiście idealnym stanem jest całkowicie darmowa komunikacja zbiorowa. ale kiedy nie ma na to kasy to zwolnienie z opłat dzieci jest absolutnym minimum.
  • Odpowiedz
zajebista, szkoda ze za mniejsze korki i darmowe bilety zaplaca ludzie w wieku produkcyjnym ktorzy do tej pory korzystali ze zbiorkomu przez co moga uznac, ze nie oplaca im sie juz ten autobus czy tramwaj i wybieraja swoje auto, suma summarum mamy powrot do korzeni i po za zwiekszona cena za bilety nie zmieni sie nic

@HonyszkeKojok: Przecież to się kupy d--y nie trzyma. Że niby nie opłaca im się
  • Odpowiedz
@Pantegram: pardon, moga uznac ze im sie nie oplaca po podwyzkach cen biletow, bo przeciez te luke trzeba bedzie jakos nadrobic. Myslalem ze to logiczne ale widac w Polsce nadal noe dotarly do ludzi konsekwencje rozdawnictwa
  • Odpowiedz
pardon, moga uznac ze im sie nie oplaca po podwyzkach cen biletow, bo przeciez te luke trzeba bedzie jakos nadrobic. Myslalem ze to logiczne ale widac w Polsce nadal noe dotarly do ludzi konsekwencje rozdawnictwa

@HonyszkeKojok: Akurat interesuję się ekonomią, ale Twojej logiki ogarnąć nie mogę. Mógłbyś mi wyjaśnić swój punkt widzenia zamiast odwoływać się do mitycznych nieogarniających Polaków?

Raz - przecież hajs na zbiorkomy i tak idzie z podatków, dlatego zawsze
  • Odpowiedz