Aktywne Wpisy
WielkiNos +41
Zabranie bachorom prac domowych i udostępnienie tabletki dzień po, umożliwiając zakup napojów energetycznych dopiero od 18 rż., to zachęta ze strony lewicy do praktykowania rozwiązłości seksualnej w coraz młodszym wieku.
A jak słynący z pedofilskich zapędów Korwin chciał obniżenia wieku zgody na seks to wszyscy na niego najeżdżali ¯_(ツ)_/¯
#lewackalogika #bekazlewactwa #tabletki #bekazpo #polityka
A jak słynący z pedofilskich zapędów Korwin chciał obniżenia wieku zgody na seks to wszyscy na niego najeżdżali ¯_(ツ)_/¯
#lewackalogika #bekazlewactwa #tabletki #bekazpo #polityka
JamaloV8 +105
EA właśnie zbanowało moje konto, bo miałem na Steamie nick "FREE TIBET, F*CK CHINA" i grałem w Apexa z takim nickiem. Co najśmieszniejsze zbanowanego konta nie można odłączyć od Steama, więc każda gra multiplayer od EA, którą mam, jest już niegrywalna. Powtórzę jeszcze raz, bo nie było mnie słychać: FREE TIBET, FUCK CHINA AND EA. #apexlegends #gry #steam #fuckea #chiny
Mężczyzna w żaden sposób pomnika nie zniszczył, ani nie zdewastował, a całą sprawę policja "wytropiła" na fejsbuku. Kolejne kroki zostały podjęte szybko: przejrzenie zapisów z miejskiego monitoringu (kamera jest przypadkiem umieszczona zaraz przy pomniku) i rozesłanie wizerunku "złoczyńcy" po mediach w całym kraju z prośbą o publikację.
Jak tłumaczy policja, sprawca ścigany jest za "znieważenie pominka".
https://polskatimes.pl/wszedl-na-pomnik-kaczynskiego-w-krasniku-teraz-szuka-go-policja-incydent-ktory-psuje-wizerunek-miasta/ar/13440467
#polska #neuropa #bekazpisu #dobrazmiana
http://warszawa.ngo.pl/x/662042
@wyindywidualizowanyentuzjasta: miał złe intencje. Klasyczna myślozbrodnia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ciekawe ile kasy wydadza na ta akcje i ile bedzie wynosiła kara dla tego gościa :v
Dobrem chronionym w art. 261 KK jest pamięć, szacunek i cześć należne osobom i zdarzeniom historycznym, upamiętnionym pomnikiem lub innym urządzonym w tym celu miejscem. Zgodzić się trzeba z wyrażanymi w piśmiennictwie poglądami, że przepis chroni również uczucia osób, dla których takie miejsce lub
Przejechanie na czerwonym świetle też nie jest dozwolone, ale nikt uruchamia do takich spraw ogólnokrajowych mediów.
Komentarz usunięty przez moderatora