Aktywne Wpisy
Clefairy +434
Niech Konfiarskie trolle, które mają tutaj 12-godzinne dyżury przestaną kłamać na temat Konfederacji i sugerować, że jest to partia wolnościowa, która chce obniżyć podatki i jest w czymkolwiek merytoryczna.
Konfederacja została obecne przejęta przez narodowych socjalistów z Ruchu Narodowego, i wszelcy wolnościowcy już dawno opuścili te środowisko. Obecnie nie znajdziemy żadnego spójnego programu wyborczego Konfederacji i cała ich aktywność polityczna polega na populistycznych TikTokach Mentzena, który jest sterowany przez PiSowca Wiplera. Nie
Konfederacja została obecne przejęta przez narodowych socjalistów z Ruchu Narodowego, i wszelcy wolnościowcy już dawno opuścili te środowisko. Obecnie nie znajdziemy żadnego spójnego programu wyborczego Konfederacji i cała ich aktywność polityczna polega na populistycznych TikTokach Mentzena, który jest sterowany przez PiSowca Wiplera. Nie
Onde +258
Mam szybkie pytanko - 5 bieg, gaz do dechy, czy wskazówka ekonomizera (spalania chwilowego) chowie się za 20 litrem czy zatrzymuje się gdzieś w okolicach 16?
Akurat jestem świeżo po naprawie Valvetronica i nadal nie wiem czy wszystko już jest w porządku i pod maską drzemie zabójcze 143 koni.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bmw #e46 #mechanikasamochodowa
- 80km/h - 19 l
- 90km/h - 19 l
- 100km/h - 19 l
- 110km/h - 19 l
- 120 km/h - 20 l