Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1049
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +64
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Oczywiście polecam mocno przynajmniej zrobić sobie badania pod kątem hormonów TSH, TS3, TS4 a najlepiej skonsultować się z lekarzem.
Natomiast jeżeli miałbym opisać działanie to:
pobudzające, ułatwia skupienie, reguluje apetyt, w moim przypadku również znacząco podniósł energię i chęci do życia.
Bardzo możliwe, że moja przewlekła depresja była właśnie spowodowana niedoczynnością tarczycy.
Niestety poziom hormonów tarczycy może skakać z dnia na dzień (dlatego czasami potrzeba więcej badań niż jedno do diagnozy) więc i z dnia na dzień mogą występować huśtawki nastroju.
Byłem całkiem długo na terapii SSRI i choć mile wspominam ten czas to jednak nawet SSRI nie dały mi takiego kopa do życia co jeden głupi hormon.
#depresja #pseudomedycyna #medycyna
Czasem się zastanawiam co by było dalej gdybym go nie brał. Dwa razy w ciągu ostatnich 3 lat skończył mi się (i nie miałem zapasu) na około tydzień i już po 2 dniach byłem kompletnie innym człowiekiem.
I co jeżeli ktoś bierze za dużą dawkę? Co jest gdy jest za mała to mniej więcej wiem :P