Wpis z mikrobloga

@plackojad: to raczej kwestia tego że główna jest zdominowana przez przygłupów którzy uważają np. że homoseksualizm to choroba albo że został wykreślony z przyczyn politycznych a nie naukowych xD na mikroblogu też sporo s----------a ale na szczęście nie aż tyle co tam
  • Odpowiedz
@RedBulik: No ale ogólnie rzecz mówiąc to też dziwne wydaje mi się to że 9 latek potrafił rozpoznać u siebie orientację seksualną itd Jakby mnie ktoś w takim wieku zapytał co to to bym pomyślał że chodzi o jakiś kierunek XD
  • Odpowiedz
@Asterling: Może jestem dziwny, ale mi pyta stała twardo już w wieku przedszkolnym (mimo, że nie widziałem o co w tym chodzi), w zerówce miałem pierwsze sympatie dziewczęce, a w pierwszej klasie podstawówki były już dyskoteki, gdzie było się bardzo blisko dziewczyn i ogólnie było uganianie się za nimi.
  • Odpowiedz
Nie. Widzę, jak bardzo mirko jest mniej "s---------e" od głównej, skoro OP musiał podkolorować komentarze z głównej pod swoją tezę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RedBulik 9 latek może nie wiedzieć że jest gejem ale ale ale ALE, mogą nie interesować żeńskie rówieśniczki i mieć inne zachowanie wobec chłopców. Nie wiem że też trzeba tu ludziom tłumaczyć, że gej nie oznacza że od razu bierze za dupę i wsadza swojego brzydala... Takie zachowanie odstające od rówieśników mogły spowodować, że był mocno szykanowany. W licbazie czy studiach, chłopak który nie zachowuje się typowo męsko czy nie ma
  • Odpowiedz
@plackojad: >podkolorować komentarze
przecież na tym polega ten mem XD to tak jakbyś no nie wiem wstawił mema z nosaczem i się sadził że no dlaczego na wszystkich mówi somsiad albo złodziej, ja p------e że muszę takie rzeczy tłumaczyć
  • Odpowiedz
@RedBulik: przygłup lewacki jest przygłupi. Psychologowie deklaracje piętnastoletnich 'lezbijek' wyśmiewają, bo do około 18 r.ż. ksztaltujje się orientacja, a tu mamy na 100% dziewięcioletniego geja xD pamiętasz powieszonego gimbogeja z Pomorza? Nie był gejem tylko koledzy nazywali go pedałem xD
  • Odpowiedz