Dawno nie było jakiejś srogiej gównoburzy z kategorii ruchu drogowego. Liczę na was.
Sytuacja jak na zdjęciu. Samochód czerwony zjeżdża wcześniej na prawą stronę korzystając z przystanku autobusowego i jedzie cały czas prosto. Samochód niebieski zmienia pas od razu w momencie gdy ten pas się faktycznie zaczyna. Następuje kolizja, samochód czerwony ma pretensje do niebieskiego bo "hurr durr on jechał prosto".
najgorsze że takie absurdy w ogóle maja miejsce i tylko komplikuja ruch drogowy.
@TymRazemNieBedeBordo: nah, widziałem gorsze. Tutaj naprawdę nie wiem jak małą wiedzą trzeba mieć by nie zauważyć, że wjeżdża się na przystanek (kurde, nawet ten bruk coś powinien sugerować). A może to po prostu rutyna? Chciałbym w to wierzyć. ( ͡°ʖ̯͡°)
@loman_alchemik: W ogóle zauważyłem śmieszną sprawę. Byłem w stanie zanegować swoją wiedzę praktyczną i teoretyczną zdobywaną przez lata za kółkiem przez tysiące kilometrów bo jakiś anon na portalu ze śmiesznymi obrazkami napisał że "nie można parkować" ( ͡°͜ʖ͡°) Siła wypoku...
#gry jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa? la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
Sytuacja jak na zdjęciu. Samochód czerwony zjeżdża wcześniej na prawą stronę korzystając z przystanku autobusowego i jedzie cały czas prosto. Samochód niebieski zmienia pas od razu w momencie gdy ten pas się faktycznie zaczyna. Następuje kolizja, samochód czerwony ma pretensje do niebieskiego bo "hurr durr on jechał prosto".
Street view tutej.
Wg was kto jest winny kolizji?
#prawojazdy #ruchdrogowy #prawo #szczecin #gownoburza
Któż winien stłuczki tej?
@TymRazemNieBedeBordo: nah, widziałem gorsze. Tutaj naprawdę nie wiem jak małą wiedzą trzeba mieć by nie zauważyć, że wjeżdża się na przystanek (kurde, nawet ten bruk coś powinien sugerować). A może to po prostu rutyna? Chciałbym w to wierzyć. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Grothar:
@whoru: można powiedzieć, że ankieta zamknięta stosunkiem 891 nieogarów do 237 świadomych kierowców. To jest dramat #!$%@?. (╯︵╰,)
Komentarz usunięty przez autora