Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
I to właśnie robi PiS. Przy pomocy 500+ pacyfikuje Polaczków.
To, że konserwy rozdają pieniądze nie czyni ich lewicą, ponieważ nie robią tego dla ich dobra tylko dla swoich zysków.
#bekazprawakow #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
Oczywiście mocno konserwatywne spojrzenie na kwestie obyczajowe tworzy z PISu politycznego potworka, którym brzydzi się
PiS zagrabia Polskę w feudalistycznym, czyli prawackim stylu.
Ochłapy w formie 500+ mają zadowolić tępy motłoch. Mądrzy i ambitni ludzi już z Polski wyemigrowali.
Czyli masz braki w edukacji. Ale poświęcę parę minut na twoją edukację. (Pewnie się zmarnują)
PiS obsadza lukratywne posadki w Spółkach państwa i urzędach swoimi ludźmi.
Zamiast działać dla dobra społeczeństwa, jak lewica, działają dla dobra swoich mocodawców, jak prawactwo.
Takie obsadzanie stołków to nie feudalizm, niestety. To zwykle s-----------o. Akurat w tej kwestii jestem dość mocnym przeciwnikiem obecnych partii politycznych (w czym bliżej mi do anarchistów) więc ten argument jakoś do mnie nie trafia, ale niech będzie - obsadzanie urzędów swoimi ludźmi pasuje.
Feudalizm kojarzy mi się z podziałem społecznym na szlachtę (właścicieli ziemskich, urzędników) i
Zasadniczo, to ja dzielę ludzi na s---------w i nie s---------w, więc ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie.
Dopóki mi nie zakazują żyć podług moich zasad, (czyli wszyscy w UK czy to katolickie czy muzułmańskie święta) to mam na ich zasady w------e. Ale jak mi karzą przestrzegać swoich zasad (czyli zakaz handlu w niedzielę, aborcji, związków homoseksualnych w PL, propaganda katolicka, uległość wobec przestępstw KrK.) to każdy rozumny człowiek musi
@Mr_RIP: Orion razem z Siriusem rozrzucali, nie Archentar.
Ale ogólnie masz rację.
Jeden co czytał. :)
Żadna literatura wyższa, ale on pisze praktycznie scenariuszem filmowym. Do tego ślicznie ukazuje s-----------o, pragmatyzm, politykę (w sumie same synonimy) i przemiany społeczne.
To o Virionie natomiast ssie tragicznie.
@Mr_RIP: Myślę, że to prawda, ale jest to poziom wyżej od lewicy fanatycznie przekonanej, że rozdawnictwo jest ekonomicznie i społecznie korzystne.
Co o Virionie?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora