Wpis z mikrobloga

@california23: teraz trzeba się wyłączyć ze wszystkich przecieków, pewniaków i czytać tylko oficjalne informacje, bo później z jednego zdania, można zbudować cała teorie, jak na powrotroberta czy na innych stronach, jak wp/Onet itp.
F1: kluczowe rozmowy. Robert Kubica moze pojechać już w GP Włoch!
Póki ludzie klikają, sponsorzy wykupują reklamy, to pociąg jedzie dalej, ale za chwilę wrócimy do rutyny, a już zaraz będą kwalifikacje.
@reborn nic osobistego. Ekspresja, styl mówienia, poziom odpowiedzi na komentarze na Fb, ogólne zadufanie w sobie i poczucie wyższości. Poprostu ludzi o tego typu charakterze trzymam od siebie z daleka.
@Alinoe_83: a, rozumiem, po prostu byłem ciekawy, bo ja z drugiej strony czekam na każdy odcinek - solidna porcja informacji, dużo lepszej jakości niż od Panów z Eleven (choć ich też lubię). W sumie, osobiście nie odniosłem takiego wrażania i nie śledzę jego wypowiedzi na FB, ale wierzę, że coś może być na rzeczy. :)
@reborn a ja ani jednego nie widziałem poza tym bardzo długim wywiadem z Kub. Wolę szafę, wolę sokoła który jak mi się wydaje został od Kub odcięty po wypadku i choince z Ferrari. Nawet te dupki z 11 mi nie wadza. Ale Gutowski to Kub ma dostęp mega, tego odmówić mu nie można
@Alinoe_83: () zrozumiałem, że miałeś na myśli Pana Szafę - moja wina, Gutowskiego też nie trawię. :D Zminusowałbym się, gdyby się dało. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Tutaj rzeczywiście - kumpel raz próbował dyskutować na FB i skończyło się to wylewaniem pomyj ze strony Gutowskiego.