projekt który mi się podobał i artystkę której styl
@mmk91: XD Mówimy tu o prostych liniach ukladajacych się w kształt zwierzęcia, tu serio nie potrzeba wymyślnego projektu, ani kunsztu tatuatora, co widać na Twoim przedramionku XD
@ccTV miała być polka trash więc jeszcze z kolorami i tłem. Ale wygląda spoko i nie będę już nic dodawał. Nie mam pojęcia jak to wygląda od strony technicznej. Wiem jak wygląda mój "talent" artystyczny i widziałem w internecie wystarczająco dużo #!$%@? tatuaży żeby nawet dla tak banalnych prostych linii znaleźć kogoś kto ma w portfolio coś co mi się podoba, a nie imiona dzieci/partnerów czy jakieś tribale.
@triuriru całkiem spoko, zwłaszcza że godzinę temu nie wiedzialem że wytatuowałem sobie najpopularniejszy motyw na świecie, ani też nie spotkałem nikogo z takim tatuażem ani jego kopią ani kopią kopii
@mmk91 chopie, my tutaj w studio od roku walimy z geometrycznych jeleni xDDD Jeszcze se jebnij dwie obrecze na przedramieniu, lapacz snow, znak nieskonczonosci i las dookola lydki czy reki xDD az zaczynam tesknic za tribalami..
@mmk91: nie słuchaj hejterow bez grama tuszu na ciele, dobra dziaba i choćbyś se #!$%@? na czole wytatuował to co to kogo obchodzi :) tobie ma się podobac
@mmk91: jesli mam byc szczery, te geometryczne tatuaze mi sie nie podobaja. Tym bardziej, ze atakuja oczy na kazdym kroku i juz jest przesyt. Jak juz mialbym robic jelenia, to na pewno nie w Twoim stylu, a predzej cos takiego ( ͡°͜ʖ͡°)
Kiedyś robili tribale, teraz geometria. Jak się komuś podoba to #!$%@? nam w dupe w sumie, to jego ciało XD przynajmniej nie taki jak większość, z samą głową. Fajna dziarka
@mmk91: Najśmieszniejsze jest to, że każdy co zrobił tatuaż, będzie ci #!$%@?ł, że zrobił to dla siebie bla, bla symbolizuję coś tam, coś tam. A potem wszędzie muszą się nim pochwalić, atencjusze #!$%@?.
(najlepsze są sebki jak sobie #!$%@?ą coś na łydce i wtedy lato zaczyna się u nich w marcu i już śmigają w krótkich spodenkach)
#tattoo #tatuaze #tatuazboners
@mmk91: XD
Mówimy tu o prostych liniach ukladajacych się w kształt zwierzęcia, tu serio nie potrzeba wymyślnego projektu, ani kunsztu tatuatora, co widać na Twoim przedramionku XD
Nie mam pojęcia jak to wygląda od strony technicznej. Wiem jak wygląda mój "talent" artystyczny i widziałem w internecie wystarczająco dużo #!$%@? tatuaży żeby nawet dla tak banalnych prostych linii znaleźć kogoś kto ma w portfolio coś co mi się podoba, a nie imiona dzieci/partnerów czy jakieś tribale.
@Nolej wrzucam bo karmie
Jeszcze se jebnij dwie obrecze na przedramieniu, lapacz snow, znak nieskonczonosci i las dookola lydki czy reki xDD az zaczynam tesknic za tribalami..
@mmk91: komu go robiłeś? jakiś taki #!$%@? ci wyszedł
musisz poćwiczyć
Jak juz mialbym robic jelenia, to na pewno nie w Twoim stylu, a predzej cos takiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A potem wszędzie muszą się nim pochwalić, atencjusze #!$%@?.
(najlepsze są sebki jak sobie #!$%@?ą coś na łydce i wtedy lato zaczyna się u nich w marcu i już śmigają w krótkich spodenkach)
@zloty_wkret
@Andrzeju_wegiel_2137
@ccTV