Wpis z mikrobloga

gdzie stosunkowo jest najwiekszy odsetek normalnych dziewczyn? (nie karyn, nie lasek szukajacych ojcia dziecka czy betabankomatu, nie lase na raz). Ufam, ze sa rowniez kobiety mniej rozrywkowe, ktore moga miec problem zeby gdzies wsrod towarzystwa znalezc kogos i tez pewnie zakladaja konta na roznych portalach.

Wiec pewnie pytanie to kobiet bardziej ulozonych w glowie, gdzie zakladacie konta jezeli juz to robicie? :) (oprocz mirko).

#randki #tinder #badoo
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pijekubusplay: przez mniej rozrywkowe rozumiem dziewczyny, ktore np. nie chodza 3x w tyg na impreze, nie sa dusza towarzystwa, ktora jest zapraszana na urodziny kogos minimum raz w miesiacu.. etc...
  • Odpowiedz
@kolbis: To idz zaczepiać grube. Młode chcą sie bawić i poznawac nowych ludzi, chłopaków. Albo jakieś jak pisałem introwertyczki które z piwnicy nie wychodzą ale to nie ma takiego portalu dla nich.
  • Odpowiedz
@kolbis: Niestety uraziłem Cie bo żyjesz w świecie bajek, komedii romantycznych, miłosci i szarych myszek. Spokojnie, rozumiem to. Szukasz czegoś nieistniejącego, twoja sprawa. Aha przypomniał mi sie portal zapisanisobie.pl - może tam taką spokojną znajdziesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@pijekubusplay to ty żyjesz w świecie bajek skoro to dla ciebie jest takie niepojęte że ktoś może mieć w----ę i nie być n-------m przynajmniej raz w tygodniu i nie skakać po bolcach
  • Odpowiedz