Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
NightRock +118
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Serio, przeraża mnie to że ludziom on się jeszcze nie znudził. Ja rozumiem, parę filmików pod rząd jest śmiesznie, tak jak z Demem, ale potem zaczyna się tępe powtarzanie tekstów i niepewne rozglądanie się, czy innych to bawi. No bo musi być smieszne, w końcu to klocuch powiedział ;---D I to bez sensu
Dzisiaj wrzucił film 'huba buba' i ma 25 tysięcy łapek w górę i komentarze, gdzie ludzie nieironicznie piszą jakie to dobre. Mi się nawet kąciki ust nie poruszyły ogladając to. W sumie to nawet od dawna już widać że klocuch mocno aktorzy a te same nieśmieszne teksty od lat słyszę u znajomych i czuję zażenowanie. Raz to było zabawne no ale ile #!$%@? można.
Żadnej przyjemności nie sprawia mi oglądanie jego filmików a wręcz działa mi na nerwy. O tak, mam kij w dupie na jego punkcie, serio. A spróbuj tylko zakwestionować jego majestat w gronie jego fanów, to cie zjebią za poruszenie niekwestionalnego geniuszu, spalą cię na stosie.
Nie wiem, ja jestem jakiś inny, mam słabe poczucie humoru, a może nie widziałem jakiegoś istotnego odcinka gdzie to on tłumaczy całą resztę syfu który cała banda kretynów powtarza za nim? To samo z resztą powoli zaczyna dziać się z Demem i jego kucami z bronxu. Okej, ciekawy koncept, bardzo demowski, szanuję w opór. Ale teraz widzę gdzieś w necie bezsensowny tekst użyty w dziwnym miejscu, myślę oho, pewnie nowe kuce. A jakże. I od razu słyszę "niech żyje zbrodniczy reżim" i wszyscy powtarzają. Kilka razy były śmieszne te teksty ale teraz byle co podłoży pod kuce to od razu hahahah śmieszne bo nie rozumiem ;---D
#niepopularnaopinia #zalesie #klocuch
lubię jego filmiki, bo jest szczery i śmieszny (ale w swój własny, unikalny sposób)
pozdrawiam
Zresztą humor Redaktora K jest bardzo specyficzny, dlatego nie każdemu przypadnie do gustu i nie ma w tym nic złego, dopóki się wzajemnie szanujemy
Ale ludzie tępo powtarzający teksty youtuberów BO TEŻ TAK POWIEDZIELI będę szkalować no matter what
Najbardziej lubię w nim tą nostalgie,jak opowiada o starych grach,programach TV a w tle leci muzyka z dawnych lat to przypomina mi się jak byłem dzieckiem i patrzyłem na to wszystko jak dziecko.Ale w tym co mówisz jest sporo prawdy.
Huba buba mi się niezbyt podoba, ogólnie ostatnie filmy są jakby wybrakowane :/
Oprócz tego jego największą wartością jest to, że w pozornie głupich tekstach można doszukać się naprawdę ciekawych zdań na temat różnych tematów. Często to bardzo konkretnie i trafnie opisana szydera z obecnego rynku growego, a czasami nawet to sprawy filozoficzne (mój osobisty faworyt to ten użyty