Aktywne Wpisy
mickpl +285
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Habebok +22
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Zapraszam zapisywać się do #mirkolisty odnośnie afer na wykopie (i chodzi WYŁĄCZNIE o afery wykopowe z moderacją, a nie jakieś k---a karpatki czy to że cię oszukali na OLX) - potrzebna jest grupa szybkiego reagowania, bo moderacja zazwyczaj wyjątkowo szybko zdejmuje niewygodne znaleziska na swój temat.
#afera #wykop #moderacja #moderacjaconten #bekazpodludzi #bekazmoderacji
@kiera1: ja też, wyleciała masa osób, która dawała mi raka
I jako jeden z nielicznych w grupie nie zakopywałem waszych znalezisk ani was nie zgłaszałem.
https://www.wykop.pl/wpis/1015495/afera-i-prawdziwy-wykopowy-truelolcontent-wiecie-z/
@DurzyPszypau: ee to nie była ta neuropa