Wpis z mikrobloga

Gnije z tego zdjęcia. Są to typowi przedstawiciele grupy "k---a skarpetki za krutkie kostki odsłaniają, nie będę chodził jak pedał" xD Tak właśnie wyobrażam sobie przeciętnego wykopka. Zawsze gdy czytam jakieś wypociny na mikroblogu, całkowicie oderwane od rzeczywistości wiem, że stoi za tym taki mirek i nie ma co przejmować się jego zdaniem.
#modameska
kantalupa_ - Gnije z tego zdjęcia. Są to typowi przedstawiciele grupy "k---a skarpetk...

źródło: comment_PuA4rnH1Olgg4ZQekt3dR137nQW06byk.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kantalupa_ ale długie skarpety to też nie są. Kiedyś zdarzyło mi się że jedna założyłem stopkę a druga taka jak ta na foto. Po 3h skumalem się do się tak na mnie gapią wszyscy
  • Odpowiedz
Naprawdę ktoś uważa, że oni dobrze są ubrani... Ten po prawej spodenki jakby szedł 5 lat temu na plażę, długie czarne skarpetki do jasnych butów.. koszulka jest oki. Ten po lewej koszulkę to nie wiem skąd wziął, ale wygląda jakby miał ją na siłownię, skarpetki też przydługie. Zresztą nigdy nie patrzę i oceniam ludzi, ale jak wy tu wyżej niektórzy piszecie, że są super ubrani to
  • Odpowiedz
@kantalupa_: Koleś po lewej mógłby zmienić koszulkę, po za tym wszystko ok. Skarpetki bez kostek są typowo kobiece, dopiero ostatnio zrobiły się modne u facetów...

@Cierniostwor: ostatnio? czyli od jakichś 10 lat?
  • Odpowiedz