Wpis z mikrobloga

#mirkopomusz #wykop #mikroblog #mirko #pomocy #pytanie

Mircy mam nowy telefon i zainstalowalam wlasnie aplikacje wykopu. Ku mojemu przerazeniu odkryłam, ze w tej wersji sa chamskie reklamy pomiedzy komentarzami we wpisach na mirko ( ͠° °)

Nie znam sie za bardzo, ale czy ktos mogly mi pomóc z usunięciem ich? W poprzednim telefonie tego nie mialam i nie chce miec teraz. Da sie?

#telefony #smartfon #pytaniedoeksperta
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Intelektualista: kurde, nie dzialaja. Nie wiem czy to kwestia ustawien telefonu czy tej aplikacji wykopu. Pierwszy raz mam xiaomi i ta naklada miui troche czarna magia jeszcze
  • Odpowiedz
  • 0
@Shyvana: no powiem Ci że mi też teraz nie zadziałało powiadomienie. Zadziałało za pierwsza wiadomością - może wiec to być problem aplikacji - bo ta jest jeszcze w fazie rozwoju (co oznacza potencjalne błędy do czasu stabilnego wydania), ale juz teraz widać że jest najlepsza z dostępnych.
  • Odpowiedz
  • 0
@Intelektualista: chyba to aplikacja bo wszystko inne mi daje notyfikacje, messenger, fb i inne takie. Moze to kwestia tego ze w ustawieniach cos bylo oswiezanie powiadomien co 15min
  • Odpowiedz
  • 0
@Shyvana: no zawstydzasz mnie :-) tak to będzie to i mniej się nie da. Ale da się powiadomienie push przechwycić z apki oficjalnej. Właśnie to testuje. Jak odpiszesz będę wiedział czy to działa :-)
  • Odpowiedz
  • 0
@Intelektualista: omg update xD dostałam piękne powiadomienie od razu. Zobacz czy jestes zalogowany do aplikacji oficjalnej- zaczely mi przychodzić notyfikacje z tego wypoku mobilnego jak zalogowalam sie do oficjalnej apki. Powiadomienia nie dubluja sie, przychodzi tylko to z mobilnego
  • Odpowiedz