Aktywne Wpisy
King_of_the_savannah +154
Aparycja cygana zawsze będzie dla nich atrakcyjniejsza niż polusa
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
cyberhero +334
#nieruchomosci W nawiązania do badań, na które powołuje się ministerstwo rozwoju i technologii przygotowałem małą analizę.
Otóż wczoraj ministerstwo opublikowało wyniki badania dotyczącego programów mieszkaniowych, powołując się na nie jako na rzetelne źródło informacji. Jednak dokładniejsza analiza tego badania budzi poważne wątpliwości co do jego jakości i wiarygodności. Warto przyjrzeć się bliżej kilku kluczowym aspektom, które podważają wiarygodność tego badania.
Przede wszystkim, badanie zostało przeprowadzone przez firmę o nazwie "OGÓLNOPOLSKA GRUPA BADAWCZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ". Okazuje się, że 90% udziałów w spółce należy do jednej osoby - Łukasza Pawłowskiego. Co więcej, kapitał zakładowy spółki wynosi zaledwie 5000 PLN, co jest minimalną kwotą wymaganą do założenia spółki z o.o. Dodatkowo, firma jest zarejestrowana w wirtualnym biurze w Warszawie. Te fakty rodzą uzasadnione pytania o rzeczywiste zaplecze i doświadczenie tej firmy w prowadzeniu rzetelnych badań na skalę ogólnopolską.
Jednak
Otóż wczoraj ministerstwo opublikowało wyniki badania dotyczącego programów mieszkaniowych, powołując się na nie jako na rzetelne źródło informacji. Jednak dokładniejsza analiza tego badania budzi poważne wątpliwości co do jego jakości i wiarygodności. Warto przyjrzeć się bliżej kilku kluczowym aspektom, które podważają wiarygodność tego badania.
Przede wszystkim, badanie zostało przeprowadzone przez firmę o nazwie "OGÓLNOPOLSKA GRUPA BADAWCZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ". Okazuje się, że 90% udziałów w spółce należy do jednej osoby - Łukasza Pawłowskiego. Co więcej, kapitał zakładowy spółki wynosi zaledwie 5000 PLN, co jest minimalną kwotą wymaganą do założenia spółki z o.o. Dodatkowo, firma jest zarejestrowana w wirtualnym biurze w Warszawie. Te fakty rodzą uzasadnione pytania o rzeczywiste zaplecze i doświadczenie tej firmy w prowadzeniu rzetelnych badań na skalę ogólnopolską.
Jednak
1) każdy gej chodzi na marsze równości - nie nie chodzę na marsze, na pewno nie teraz, gdy tak #!$%@?ą xD
2) lewactwo #!$%@?, uchodźcy, tvn - nie i nie, nie jestem za przyjmowaniem uchodźców-nachodźców, nie jestem za lewactwem, nie kocham tvn'u.
3) równouprawnienie, szmaty, bo jak nie, to w ryj - w dupie mam to, jak będę chciał być ze swoim mężczyzna, to będę i nie będę postronnym tym głowy zawracać, to nasza sprawa i kropka.
4) paradują z piórkiem w dupie - w życiu. wiecie o tym, że masa tych osób pcha się na ulicę tylko dlatego, że źle się czują w swoim życiu i tylko w tłumie mogą być, hm, "sobą", a własnej matce się do homoseksualizmu nie przyznają, bo coś tam sroś tam, może dlatego tacy poprzebierani i pomalowani, heh.
moje zdanie: dopóki chcę, żeby to była moja sprawa, to mówię rodzinie, bliskim przyjaciołom i każdemu, kto wprost zapyta, bo kłamać nie ma po co, ale nie będę się z tym obnosić, bo nikt wokół mnie z heteroseksualizmem tego nie robił, no to co? to hop, jak oni normalnie, to ja też normalnie. u siebie w łóżku, nie na naszych wspólnych ulicach, gdzie liżą się tylko gówniarze i nie w tv opowiadać komuś o czymś, o czym niekoniecznie chce słuchać.
pozdro Mirki i Mirabelki
#lgbt #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazlgbt #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Rozumiem że nie chcesz poniższych praw dla siebie i
Polecam materiał wideo dla rozjaśnienia sytuacji
@prawa_reka_sorosa: pytanie czy obecna forma jest skuteczna.
Dla przykładu aktywiści rowerowi we Wrocławiu na przestrzeni kilkunastu lat, zamiast organizować wyłącznie marsze zaczęli wysyłać swoich ludzi do pracy w urzędach, skończyło się tak, że praktycznie w każdej istotnej komórce miejskiej awansowali na istotne stanowiska przez co mają bezpośrednio wpływ na to o co walczą. taka praca u podstaw wydaje się lepszym
@prawa_reka_sorosa: A co? Dzieciaka sobie zrobią? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stan-tookie-1:
Chyba, że właśnie chodzi o to żeby od czasu zrobić sobie jakiś event i robić takie w nieskonczoność
@stan-tookie-1: Myślałem ze to logiczne, ze im więcej osób wspiera jakąś sprawę, to tym większa szansa ze zostanie ona wprowadzona.
W Irlandii się udało, to i tu się uda.
@prawa_reka_sorosa: nie, liczy się możliwość tych ludzi w faktycznej realizacji postulatów. na przykład kiedy PO rządziła można była rozesłać "swoich" ludzi, żeby się zapisali do regionalnych kół partii i po kilku lat by mogli mieć wpływ na realne decyzje. W pewnym momencie trzeba przełożyć zbieranie się na ulicy na działanie w