Wpis z mikrobloga

W #thebestofkrypto wielką pompę #bcash i wpisy niektórych mirków na ten temat ;)
Wielu zostało wtedy wyleszczonych. Cena BCH w 2,5 dnia została spompowana z 0,06 BTC do 0,55 BTC! Wzrost o 507%. Pojawiała się masa wpisów że bcash zrobi flippening z btc. Ludzie jak frajerzy kupowali na górce i zamieniali swoje btc.

Ja pod starym nickiem @escabor oraz wielu innych mirków ostrzegaliśmy przed tym. M.in. @pawlo74 @mysgg @fervi @decentralizacja i wielu innych maksymalistów btc, którzy siedzą dłużej w temacie i wiedzą ocb. Oczywiście ulica nie słuchała i mocno się na tym przejechała. Pompa byłą podczas spamowanka BTC, przez co tx kosztowała nawet po kilkadziesiąt $. Kiedyś opisałem tą pompę dokładniej tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/31471657/skrocona-wersja-tego-czym-jest-btc-cash-jak-powsta/ (w komentarzach więcej informacji).

No to powrzucamy fanatyków bch. Głównie @theromanpolan aka rumun, który jest fanatykiem BCH od początkó jego powstania (o czym od niedawna zaprzecza :). Jest również fanatykiem rippla, ioty i trochę eth.

#kryptowaluty #bitcoin #bch
cyberpunkbtc - W #thebestofkrypto wielką pompę #bcash i wpisy niektórych mirków na te...

źródło: comment_CJ1fMCYl2oYhHFc66I2WssJLwYGeMQP6.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyberpunkbtc: że też ci się chce pisać o tym shitforku :P Fork na kase i nic więcej. Choć można powiedzieć że podziałem Jihan zagrał vabank. Szacun za to -ale nic więcej :P
  • Odpowiedz
Oboje siebie warci, że ci się chciało milion screenów zbierać żeby się nimi podzielić na portalu z śmiesznymi obrazkami ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@devones: To jest tag thebestofkrypto i na tym polega. Ma ostrzegać.
  • Odpowiedz